Antena Căutare

Acesta este adevăratul motiv! Delia Matache a dezvăluit de ce nu face un copil! Nimeni nu se aștepta la așa ceva! (VIDEO)

Sătulă să tot fie întrebată de sarcină, Delia răbufneşte! Artista a dezvăluit de ce nu face un copil, iar răspunsul ei te pune serios pe gânduri.

Sătulă să tot fie întrebată de sarcină, Delia răbufneşte! Artista a dezvăluit de ce nu face un copil, iar răspunsul ei te pune serios pe gânduri.

Se pare că Delia a decis să răspundă întrebărilor fanilor curioși! La întrebarea „de ce nu face un copil”, artista a dezvăluit adevărul.

„I-aș sfătui să nu mai întrebe. E ceva de intimitate. Poate într-o zi veți da peste un om bolnav, care nu poate să aibă copii. Puteți pune oamenii într-o situație jenantă.

Eu nu îmi doresc momentan, nu îl vreau. Eu sunt un copil mai bătrân. Încă am multe lucruri de făcut pentru mine”

Cei de la Antena Stars au reușit să afle mai multe detalii de-a dreptul incredibile.

Mădălina Ghenea, apariție seducătoare! Costumul de baie a lăsat să se vadă totul!... Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată! Fanii nici nu au recunoscut-o pe vedetă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x