Acoperită de frișcă, într-o rochie mulată. Cum s-a lăsat fotografiată Kim Kardashian

Kim Kardashian, celebra brunetă din clanul Kardashian, s-a fotografiat într-un mod inedit, etalându-și silueta cu forme apetisante.

Acoperită de frișcă, într-o rochie mulată. Cum s-a lăsat fotografiată Kim Kardashian

getty images

Kim Kardashian pare mai fericită și preocupată de business-ul ei acum mai mult ca oricând. Bruneta focoasă a postat pe contul ei de Instagram o fotografie extrem de sexy, dar nu așa cum ne-a obișnuit, doar într-o rochie mulată, ci și acoperită de frișcă.

Kim apare purtând o rochie gri, scurtă și extrem de mulată, cu frișcă și glazură de tort pe rochie, mâini și în păr. Lângă ea se află un tort distrus, a cărui cremă o purta cu mândrie pe haine, iar la descriere a adăugat “Don’t be messy (Nu face mizerie)”, ca și când acesta ar fi un mesaj pentru urmăritorii ei care comentează la adresa divorțului dintre ea și Kanye West.

Bruneta în vârstă de 40 de ani se focusează pe cariera ei și pe jobul ei full-time de mămică pentru cei 4 copii ai săi. Kim a lansat de curând o colecție de parfumuri pentru brandul KKW Fragrance, chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților.

citește și: Detaliu observat de presă după ce s-a zvonit că divorțează Kim Kardashian și Kanye West. Ce se întâmplă între cei doi

Speculațiile privind divorțul dintre Kim și Kanye

Până nu demult, Kim Kardashian şi Kanye West formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și păreau să aibă o familie perfectă. De curând, afirmațiile potrivit cărora căsătoria lor de șase ani s-a încheiat a zguduit presa, surse spunând că „divorțul este iminent”.

Potrivit cotidianului The Sun, vestea despărțirii celor doi a fost confirmată de mai multe surse apropiate familiei, nemaiexistând vreo cale de întoarcere. În ultimul an, Kim Kardashian și Kanye West au trăit perioade tumultoase cauzate mai ales de tulburările de bipolaritate ale rapper-ului american.

citește și: Bruneta sexy își surprinde fanii cu o fotografie incendiară. Kim Kardashian a pozat într-un bikini minuscul

Cei doi au încercat în ultimul an să aducă relație dintre ei pe făgașul cel bun, însă fără reușită.

Potrivit aceleași surse, Kim Kardashian a apelat la celebra avocată Laura Vasser pentru a gestiona divorțul, care a reprezentat-o și în separarea de starul NBA Kris Humphries, din 2013. De asemenea, avocata a gestionat și divorțul dintre Angelina Jolie de Brad Pitt.

Zvonurile despre despărțire s-au întețit imediat după ce, în ultimele săptămâni, Kim nu a fost văzută purtând inelul de logodnă, în valoare de 1,3 milioane de dolari, potrivit dailymail.

Divorțul se va discuta chiar și în ultimul sezon al emisiunii reality show Keeping Up With The Kardashians. În prezent, Kanye se află în Wyoming, în timp ce Kim a rămas în imperiul ei din California, alături de cei 4 copii, North, Saint, Chicago și Psalm.

Deși faimosul cuplu a încercat să facă lucrurile să meargă și au fost la consiliere împreună, se pare că încercarea lor a eșuat și cea mai bună decizie e separarea.

Ultimele știri