Căutare Live

Actori care au fost făcuți să joace împreună. Cupluri de vedete care dau perfect pe marile ecrane și adoră să fie parteneri

Hollywoodul a oferit întotdeauna surprize frumoase. Iubitori ai filmului din toată lumea au avut șansa să descopere personaje cu un talent uriaș. Dar multe dintre ele au impresionat cel mai tare atunci când au avut un partener pe măsură. Există actori care au fost făcuți să joace împreună și se potrivesc de minune. Aceste cupluri de vedete dau perfect pe marile ecrane și adoră să fie parteneri.

Actori care au fost făcuți să joace împreună

profimediaimages.ro

Există filme care lasă fanii cu gura căscată. Aceștia se pot îndăgosti de poveste sau de personajele alese. Unora nu le vine să creadă câtă compatibilitate poate exista între doi actori care trebuie să joace împreună. Unii actori au avut atât de multă chimie încât s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, iar poveștile lor de dragoste au fost mai ceva ca în filme. Iată o listă cu cu vedete care au făcut cupluri legendare în cele mai cunoscute filme, potrivit brightside.me.

Actori care au fost făcuți să joace împreună

Unii actori au o chimie atât de mare încât regizorii vor să-i vadă împreună de mai multe ori. Unele perechi sunt menite să apară împreună pe marile ecrane, chiar dacă numai într-o realitate fictivă.

Emma Stone și Ryan Gosling

Emma Stone și Ryan Gosling au apărut pentru prima dată împreună pe marile ecrane în 2011 în filmul ''Crazy, Stupid, Love'' și au câștigat inimile fanilor din primul moment. Emma a spus că i-a plăcut atât de mult să lucreze cu Ryan, încât a vrut să joace alături de actor în cât mai multe filme. Se pare că dorința ei a fost îndeplinită. După Crazy, Stupid, Love au urmat alte două producții de succes ale cuplului de vedete. Emma Stone și Ryan Gosling au făcut un duo de excepție în 2013 în ''Gangster Squad'' și în 2016 în musicalul ''La La Land''.

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio s-au întâlnit pentru prima oară în 1997 atunci când pregăteau una dintre cele mai de succes filme romantice, ''Titanic''. Fanii i-au îndrăgit din prima clipă pe Jack și Rose, a căror poveste a adus lacrimi pe obrajii tuturor iubitorilor de film. După ce i-au văzut împreună, fanii au sperat că cei doi formează un cuplu și în viața reală. Însă Kate Winslet și Leonardo DiCaprio nu au fost niciodată mai mult decât prieteni. Actorii au legat o prietenie puternică, care a rezistat de-a lungul anilor. Leo a condus-o pe Kate la altar în ziua nunții, iar actrița a plâns când partenerul său din ''Titanic'' a câștigat primul Oscar.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Citește și: Actrița care trebuia să joace rolul lui Rose în Titanic. Kate Winslet nu a fost prima alegere a regizorului

La 11 ani de la lansarea filmului ''Titanic'', au format din nou un cuplu pe marile ecrane în filmul ''Revolutionary Road''.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Acest cuplu extrem de sexy a apărut pentru prima dată împreună în 2005 în ''Mr. & Mrs. Smith''. Celebrii actori s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare și acum sunt părinții a 6 copii: atât biologici, cât și adoptați. 10 ani mai târziu, au apărut împreună din nou în filmul ''By the Sea'', scris și regizat chiar de Angelina Jolie.

Tom Hanks și Meg Ryan

Tom Hanks și Meg Ryan au mai multe filme la activ împreună. Primul lor film, ''Joe Versus the Vulcano'', nu s-a bucurat de un foarte mare succes. Cu toate acestea, următoarele două filme în care au jucat împreună, ''Sleepless in Seattle'' (1993) și ''You've Got Mail'' (1998) au topit inimile fanilor. În 2015, au apărut împreună în ''Ithaca'', o producție în regia actriței Meg Ryan.

Drew Barrymore și Adam Sandler

Drew Barrymore și Adam Sandler știu cel mai bine cum să aducă fanilor zâmbetul pe buze. Primul lor film în care au jucat împreună a fost ''The Wedding Singer'' (1998). Legătura lor specială le-a adus alte două producții în care au fost cap de afiș. Fanii i-au văzut din nou împreună în ''50 First Dates'' (2004) și ''Blended'' (2014).

Julia Roberts și Richard Gere

Din păcate, Julia Roberts și Richard Gere au doar 2 filme împreună. Totuși, le-a fost suficient să cucerească publicul cu performanța lor incredibilă. Cele două staruri de la Hollywood au apărut pe marile ecrane în ipostaze tandre în ''Pretty Woman'' (1990) și ''Runaway Bride'' (1999). Atracția dintre ei a părut atât de reală, încât fanii și-ar fi dorit ca preferații lor să se iubească și în afara platourilor de filmare.

Saoirse Ronan și Timothée Chalamet

Un alt cuplu de vedete care par să fi fost făcuți să joace împreunp s-a născut în 2017 odată cu filmul ''Lady Bird''. Timothée și Saoirse sunt prieteni apropiați în viața reală și fac furori când apar pe marile ecrane.

În 2019, nu le-a fost greu să intre în pielea persoanjelor în filmul ''Little Women''. Prietenia dintre ei i-a ajutat foarte mult să facă interpretatea lor să pară cât mai naturală.

În curând îi vom vedea din nou împreună în The French Dispatch, un film care urmează să se lanseze în 2021.

Bruce Willis și Samuel L. Jackson

Această colaborare datează din 1993, când fanii i-au văzut în acțiune împreună pentru prima oară. Bruce Willis și Samuel L. Jackson au nu mai puțin de 5 filme la activ, dovadă că fanii nu se mai satură de celebrul duo. Câteva dintre filmele de succes în care au apărut cei doi sunt ''Pulp Fiction'' (1994), ''Die Hard with a Vengeance'' (1995) și ''Glass'' (2019).

Reacția fanilor când au văzut cea mai recentă poză cu fetița lui Karmen. Cât de frumoasă e nepoata lui Adrian Minune... Stella Tennant a murit brusc, la 50 de ani, după ce a făcut istorie. Lumea modei plânge fotomodelul care impresiona prin...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x