Căutare Live

Actorul Gaspard Ulliel a murit la vârsta de 37 ani. Celebrul actor a decedat din cauza unui accident la ski

Celebrul actor Gaspard Ulliel a decedat la vârsta de 37 ani din cauza unui accident la ski.

Faimosul actor a murit la vârsta de 37 ani în urma unui accident la ski petrecut în Franța.

Profimedia

Familia actorului a făcut anunțul teribil, lăsând milioane de fani îndurerați la aflarea veștii că celebrul actor a murit într-un accident.

Se pare că accidentul la ski a avut loc ieri, 18 ianuarie 2022. Actorul, care e un schior foarte bun, s-a ciocnit pe pârtie de un alt schior, atunci când panta pe care se afla s-ar fi intersectat cu o altă pârtie, potrivit Le Parisien.

Gaspard Ulliel a decedat din cauza unui accident

Un echipaj de medici de laa CRS Alpes a ajuns imediat pe pârtie la Gaspard Ulliel, potrivit News. Când salvatorii au ajuns, actorul era inconștient. Cadrele medicale au luat decizia de a-l transporta de urgență la spitalul din Grenoble, după ora 17.00.

Citește și: Mărturia soției lui Bob Saget după moartea actorului. Ce a dezvăluit familia despre moartea lui bruscă

Medicii erau rezervați încă de la sosirea lui la spital în ceea ce privește starea lui de sănătate. La scurt timp, actorul a decedat, iar CRS Alpes a deschis o anchetă pentru a investiga ce s-a întâmplat, de fapt, pe pârtie.

Cariera de succes a lui Gaspard Ulliel

Celebrul actor în vârstă de doar 37 ani era fiul unor stiliști. El a inetrpretat rolul celebrului creator Yves-Saint Laurent în filmul regizat de Bertrand Bonello în 2014. Trei ani mai târziu, în 2017, Gerard a câștigat premiul Cesar pentru cel mai bun rol, după ce jucase în filmul „Juste la fin du monde” de Xavier Dolan.

Gaspard s-a remarcat prin talentul său actoricesc care i-a adus numeroase roluri apreciate în producții de succes precum Moon Knight, film Marvel, Hannibl Rising, A Very Long Engagement și multe altele.

Citește și: Betty White a murit cu doar câteva zile înainte de a împlini 100 ani. Ce s-a întâmplat

Actorul născut în suburbia Parisului s-a remarcat încă din copilărie, datorită pasiunii sale imense pentru cinematografie. Gerard a absolvit Universitatea Saint-Denis acolo unde studiase cinematografia.

Ulliel a început să joace încă de când era în școală, apărând în celebrul film Une Femme En Blanc. Talentul său actoricesc a fost descoperit de regizorul Michel Blanc, cel care i-a oferit un rol în filmul Embrassez qui vous voudrez (2002).

De atunci, Gerard Ulliel a început să strălucească, având numeroase roluri memorabile, și va continua să o facă dincolo de stele. Actorul lasă în urmă un fiu în vârstă de 5 ani, pe care îl avea din relația cu modelul Gaëlle Piétri.

Conchita Wurst, schimbare neașteptată de look. Cum arată la 8 ani de când a câștigat Eurovision... Cum arată Elena Gheorghe nemachiată, la 36 de ani. Artistei nu i-a fost teamă să se lase fotografiată așa...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x