Antena Căutare

Actorul Gheorghe Grâu, filmat într-o stare deplorabilă. Fostul sex-simbol are probleme grave cu alcoolul și și-a pierdut un ochi

Gheorghe Grâu avea 20 de ani când s-a trezit vedetă peste noapte. Pe lângă ambiție și talent, acesta era considera un sex simbol al anilor '80. Însă viața i-a jucat multe feste și actorul și-a găsit consolare în alcool. În mai multe rânduri a găsit puterea să se ridice, însă în prezent, duce un trai greu. Și-a pierdut un ochi și paharul îi este nelipsit din mână.

Gheorghe Grâu avea 20 de ani când s-a trezit vedetă peste noapte. Pe lângă ambiție și talent, acesta era considera un sex simbol al anilor '80. Însă viața i-a jucat multe feste și actorul și-a găsit consolare în alcool. În mai multe rânduri a găsit puterea să se ridice, însă în prezent, duce un trai greu. Și-a pierdut un ochi și paharul îi este nelipsit din mână.

Captura TV8

”Era neîngrijit și în stare de ebrietate. Din cauza unei infecții, a rămas și fără un ochi.”, așa a fost prezentat Gheorghe Grâu la o televiziune din Republica Moldova.

Actorul a revenit la alcool, chiar dacă a găsit, în mai multe rânduri, puterea să lase paharul deoparte.

Citește și: Mădălina Ghenea s-a destăinuit la un post de televiziune italian. Ce s-a întâmplat în viața ei timp de șase ani: „Eram speriată”

Actorul Gheorghe Grâu, filmat într-o stare deplorabilă

În anii 80, Gheorghe Grâu primise titlul de sex-simbol. Celebritatea însă a fost urmată de o mulțime de probleme, care au decurs unele din altele: separarea de familie, lipsuri financiare, declin profesional, consum abuziv de alcool. Tot ceea ce trăia, Gheorghe Grâu transpunea în versuri.

În 2011, numele lui avea din nou să fie subiect de discuție, după ce era surprins cerșind pe străzile din Chișinău. După ce a fost ajutat, Gheorghe Grâu a renăscut. Câțiva ani mai târziu, el a lansat un nou volum de poezii și a revenit pe scenă.

La lansarea cărții, acesta își cerea iertare pentru ”căderea pe care a avut-o”: ”Mulțumesc Domnului că m-a purtat în brațe și m-a adus acum unde sunt acum”.

Citește și: ”Pantera neagră”, Alina Eriko, de nerecunoscut pe internet. Femeia nu mai are dinți pe arcada de sus

Întrebat, la vremea aceea, cum a reușit să învingă dependența de alcool, Gheorghe Grâu spunea: ”Trebuie să vrei, să-ți dorești lucrul ăsta și te aude Dumnezeu și îți întinde mâna. Tu trebuie să fii în stare să o prinzi, să fii recunoscător și să mulțumești pentru tot”.

Doi ani mai târziu, actorul nu a mai putut prinde mâna lui Dumnezeu, așa cum el spunea. S-a întors pe stradă, la alcool. Din nou, a mai primit o șansă și a profitat, însă nu pentru mult timp.

Pe rețelele de socializare, Gheorghe Grâu era postat cerșind sau în stare avansată de ebrietate. Într-o stare similară l-a găsit și echipa de filmare de la emisiunea Moldova Gândește.

Traiul greu i-a afectat sănătatea. Actorul și-a pierdut un ochi din cauza unei infecți, iar o căzătură într-un mijloc de transport i-a adus o fractură gravă. Acum, acesta are o proteză montată la șold.

Acum, la 61 de ani, Gheorghe Grâu trăiește la mila trecătorilor. Când a fost întrebat de ce este în stradă, acesta a ridicat din umeri: ”Sunt bețiv. Eu îmi doresc ajutorul specialitilor, dar niciun specialist nu te ajută. Voința proprie doar. O am, dar nu găsesc motivație. Nu înțeleg ce rol are.”

Citește și: Rudel Obreja știa că urmează să moară. Dezvăluirile dureroase ale soției lui, Antonia: „Așa mi-a zis”

El a spus că nici revenirea pe scenă nu l-ar motiva să lase paharul. ”Îmi trebuie dragoste. Îmi trebuie motivație seriosă. Să punem valoare pe valori”, a mai adăugat el.

Gheorghe Grâu suferă însă, și nu doar fizic. Îi pare rău că ai săi copii sunt afectați de dependența sa. ”E vorba de copii. Eu beau, dar pe dânșii îi doare. Săptămâna trecută i-am văzut ultima oară. Ne-am întâlnit la un ceai. E o dulceață”, a afirmat acesta la TV8.

Antonia s-a pozat alături de un star internațional râvnit de multe femei din întreaga lume. Cum au apărut cei doi pe int... Mădălina Ghenea s-a destăinuit la un post de televiziune italian. Ce s-a întâmplat în viața ei timp de șase ani: „Eram s...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x