Căutare Live

Alex Pițurcă și Cristina Ich, imaginea care i-a încântat pe fani: "Sunteți minunați". În ce ipostază s-au lăsat fotografiați

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au fotografiat într-o ipostază romantică și nu au ezitat să împartă momentul cu prietenii din mediul virtual.

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au fotografiat într-o ipostază romantică și nu au ezitat să împartă momentul cu prietenii din mediul virtual.

Instagram

Alex Pițurcă și Cristina Ich trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul autohton. Cei doi au o relație de câțiva ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel extrem de adorabil, care le face viața mai frumoasă în fiecare zi.

De asemenea, cei doi îndrăgostiți își țin departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor viața amoroasă, însă preferă să își țină prietenii virtuali cu cele mai frumoase momente pe care le petrec împreună.

Cum s-au fotografiat Alex Pițurcă și Cristina Ich

De curând, fostul fotbalist a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine cu cea mai importantă femeie din viața lui. Se pare că Alex Pițurcă și Cristina Micu, cunoscută pe numele de Cristina Ich, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și nu se tem să își arate sentimentele în public.

Poza romantică alături de iubita lui a atras imediat atenția internauților și a generat o mulțime de like-uri. Superba șatenă a făcut un selfie în timp ce își săruta partenerul pe obraz, iar gestul său romantic a impresionat pe toată lumea.

Citește și: Este combinația perfectă dintre Alex Pițurcă și Cristina Ich. Cum arată baiețelul lor la un an

Un lucru este evident, chimia dintre cei doi este una evidentă, drept dovadă stă fotografia pe care a publicat-o Alex Pițurcă.

Poza a strâns rapid mai bine de 7 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive din partea internauților. Aceștia au ținut neapărat să le spună că formează un cuplu minunat și că le stă foarte bine împreună.

Citește și: Cristina Ich, rochia vaporoasă care i-a scos în evidență trupul perfect. În ce ipostază s-a lăsat fotografiată

"Sunteți minunați", "Cât de frumoși sunteți!!!❤️❤️❤️" sau "❤️E cea mai frumoasă și deșteaptă femeie din România!! Ai grija de ea…❤️", au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și felicitări pentru relația pe care o au.

Deși a trecut printr-o naștere, iubita lui Alex Pițurcă își menține formele provocatoare și trupul perfect, lucru evident din postările sale pe rețelele sociale, iar fost fotbalist este foarte mândru de partenera lui.

Cât de adorabil este băiețului Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă

Alex Pițurcă și Cristina Ich sunt părinții unui băiețel superb. Fostul fotbalist este cel care mai publică din când în când imagini cu micuțul lui Noah, care reușesc să înduioșeze inima prietenilor online de fiecare dată.

Ajuns la vârsta de 37 de ani, Alex Pițurcă se poate consideră un bărbat împlinit, are un băiat de o frumusețe rară.

Noah a apărut în viața celor doi ca o adevărată minune și când aveau cea mai mare nevoie. "Fericirea adevărată", a fost mesajul fiului lui Victor Pițurcă, care pare foarte fericit.

Noah are aproape doi ani și pare că a moștenit frumusețea părinților. Are ochii migdalați ai tatălui și albaștri ca ai mamei.

„Ich, ai facut o treabă bună! Sa fiți fericiți, aveți un copil superb!!” sau “Frumusețe de copil”, au fost mesajele oamenilor din mediul online.

Cine sunt și cum arată soțiile sportivilor de la Wimbledon. Cu cine s-au căsătorit Novak Djokovic, Roger Federer și Andy... Andreea Bănică este "liberă ca pasărea cerului". Fotografii de pe iaht, în insulele cele mai frumoase ale Grec...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x