Alex Rodriguez, Jeff Bezos și Bill Gates au găsit soluția. Cum se consolează miliardarii divorțați

Alex Rodriguez, Bill Gates și Jeff Bezos se pare că au găsit soluția ideală pentru a trece peste despărțirile marcante. Cei trei miliardari ai lumii încearcă să își revină după suferința din dragoste.

Deși cei doi au încă numeroase proiecte împreună, nu pare că au mai ținut legătură în ultima vreme.

profimedia

Alex Rodriguez s-a despărțit în urmă cu o lună de Jennifer Lopez și se pare că frumoasa hispanică și-a găsit deja alinarea în brațele fostului ei iubit, Ben Affleck. Jeff Bezos și soția lui au divorțat după un mariaj de 25 de ani, iar soția lui deja s-a recăsătorit, în timp ce Bill Gates și Melinda au decis să divorțeze după 27 de ani de căsnicie, împărțindu-și acum averea.

Se pare că toți cei trei miliardari au avut aceeași soartă. Cu toate acestea, acum rămași singuri, ei vor trebui să învețe să o ia de la capăt.

Cum trec peste despărțiri miliardarii lumii

Alex Rodriguez

Alex Rodriguez pare că a slăbit destul de mult după despărțirea de Jennifer Lopez, iar acum că o lume întreagă a aflat că J. Lo a fost la o petrecere în Montana cu Ben Affleck, cu siguranță acest lucru îl afectează și mai mult, făcându-l să creadă că artista l-a uitat deja.

Citește și: Fotografii sunt mereu pe urmele lui. Alex Rodriguez, slăbire dramatică după despărțirea de JLo

Deși cei doi au încă numeroase proiecte împreună, nu pare că au mai ținut legătură în ultima vreme. Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez a postat două fotografii cu el după ce a slăbit, fiind îmbrăcat o dată business și o dată casual, încercând să obțină părerea fanilor. Alex are totuși o pasiune pe care o poate explora mai mult acum, și anume golful.

În urmă cu puțin timp, el a postat o fotografie cu fiice lui la a cărei descriere a adăugat “Cină cu fetele mele”, dar presa nu a putut să nu observe că la masa, chiar lângă el, mai era un scaun lăsat gol, de parcă încă ar aștepta-o pe J. Lo.

Bill Gates

Bill Gates și soția sa, Melinda Gates, au decis să se separe după 27 de ani de căsnicie. Pentru a-și îneca amarul și a evita singurătatea, Bill Gates petrece mai mult timp acum la clubul de golf pe care îl frecventează în California. De aproximativ trei luni acesta s-a mutat într-o casă de-a lui în aceeași zonă.

Jeff Bezos

Jeff Bezos, un alt om de afaceri care a rămas singur, a divorțat de soția lui, MacKenzie Bezos, încă din 2019. În prezent, el a are o nouă iubită, pe nume Lauren Sanchez și a dezvoltat o nouă pasiune pentru iahturi și ambarcațiuni mari.

Citește și: Melinda Gates ar fi consultat avocații pentru a divorța de Bill Gates încă din octombrie 2019. Ce a făcut atunci miliardarul

Pentru toți cei trei miliardari ai lumii se pare că mecanismele prin care încearcă să își revină după o despărțire sunt asemănătoare. Având pasiuni scumpe, cei trei continuă să și le urmeze. Cine știe, poate într-o zi, fiecare va achiziționa propria lui echipă de baseball și vor juca una împotriva celeilalte, doar pentru amuzamentul lor.

Ultimele știri