Alexandra Badescu si Alexandra Enachescu vor defila intr-o colectie dedicata milionarilor din Marbella!

Georgiana Sarbu, un tanar designer originar din Constanta, isi va face debutul international pe celebra plaja Nikki Beach din Marbella, una dintre cele mai exclusiviste plaje din Europa.

Cu o saptamana in avans fata de evenimentul de week-endul viitor din Spania, unde va prezenta pentru milionarii din Marbella, talentata creatoare isi va aduce colectia, in premiera, in Bucuresti, joi seara, incepand cu ora 23, la Cuando Summer Lounge, de pe malul lacului Herastrau.

Modele in voga precum Alexandra Enachescu, Alexandra Badescu, Andreea Tivadar, Izabela Patrascoiu, Iulia Rosca, Denisa Tanase, Natalia Onet si Roxana Scarlat vor defila in colectia "Bad Romance" by "Merci", in care predomina sex-appeal-ul si feminitatea si se adreseaza unei femei dezinvolte, independente si cu atitudine.

Show-ul de moda va fi intregit de un dj si un interpret, care va incanta asistenta cu un program exceptional de cover-uri live si dupa miezul noptii.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri