Antena Căutare

Alina Eremia, operată de urgență! Ce a pățit artista: „S-ar fi produs o proastă oxigenare a creierului și inimii”

Alina Eremia a fost operată de urgență. surse medicale au explicat că o amânare a intervenției ar fi putut produce „o proastă oxigenare a creierului și inimii”.

Alina Eremia, operată de urgență

Potrivit unor informații obținute de Libertatea, Alina Eremia a ajuns la o clinică privată, luni, 6 ianuarie, pentru a suferi o intervenție chirurgicală ce nu mai putea fi amânată, deviația de sept a artistei agravându-se.

„A venit la spital cu un caz grav de deviaţie de sept, cu obstrucţionare nazală şi inflamaţia mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenţie chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului şi a inimii”, au explicat surse din interiorul clinicii.

Probleme de sănătate au apărut acum câțiva ani. Alina Eremia avea probleme respiratorii și era dependentă de picături nazale. Se pare că, în ultima perioadă, artista nu mai putea dormi din cauza faptului că nu respira corect.

Alina Eremia, operată de urgență! Ce a pățit artista: „S-ar fi produs o proastă oxigenare a creierului și inimii”

Alina Eremia, primul mesaj după ce a fost operată

Facebook

Primul mesaj al Alinei Eremia, după operație

Alina Eremia a transmis un mesaj pe Facebook, miercuri, 8 ianuarie. Artista le-a spus fanilor că operația a decurs bine și le-a mulțumit pentru grijă.

„Vă mulţumesc mult pentru grija voastră, pentru mesaje. Am vrut să vă spun personal că sunt OK, că operaţia de deviaţie de sept a decurs bine, a fost una reuşită. Deşi am amânat-o foarte mult timp, pentru că trebuia să o fac de acum câţiva ani, ajunsesem în stadiul în care trebuia să iau măsuri, am folosit picături de nas în fiecare zi timp de 20 de ani şi lucrurile se agravau pentru că deja ele nu îşi mai făceau efectul, ceea ce avea ca rezultate nopţi nedormite, migrene”, a spus Alina Eremia.

Regina şoselelor a rămas fără permis! Cum a reușit blondina - VIDEO... Lidia Buble, o femeie care le face pe toate! Anunțul pe care l-a făcut vedeta în exclusivitate...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x