Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Alina Eremia, operată de urgență! Ce a pățit artista: „S-ar fi produs o proastă oxigenare a creierului și inimii”

Alina Eremia a fost operată de urgență. surse medicale au explicat că o amânare a intervenției ar fi putut produce „o proastă oxigenare a creierului și inimii”.

Alina Eremia, operată de urgență

Potrivit unor informații obținute de Libertatea, Alina Eremia a ajuns la o clinică privată, luni, 6 ianuarie, pentru a suferi o intervenție chirurgicală ce nu mai putea fi amânată, deviația de sept a artistei agravându-se.

„A venit la spital cu un caz grav de deviaţie de sept, cu obstrucţionare nazală şi inflamaţia mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenţie chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului şi a inimii”, au explicat surse din interiorul clinicii.

Probleme de sănătate au apărut acum câțiva ani. Alina Eremia avea probleme respiratorii și era dependentă de picături nazale. Se pare că, în ultima perioadă, artista nu mai putea dormi din cauza faptului că nu respira corect.

Alina Eremia, operată de urgență! Ce a pățit artista: „S-ar fi produs o proastă oxigenare a creierului și inimii”

Primul mesaj al Alinei Eremia, după operație

Alina Eremia a transmis un mesaj pe Facebook, miercuri, 8 ianuarie. Artista le-a spus fanilor că operația a decurs bine și le-a mulțumit pentru grijă.

„Vă mulţumesc mult pentru grija voastră, pentru mesaje. Am vrut să vă spun personal că sunt OK, că operaţia de deviaţie de sept a decurs bine, a fost una reuşită. Deşi am amânat-o foarte mult timp, pentru că trebuia să o fac de acum câţiva ani, ajunsesem în stadiul în care trebuia să iau măsuri, am folosit picături de nas în fiecare zi timp de 20 de ani şi lucrurile se agravau pentru că deja ele nu îşi mai făceau efectul, ceea ce avea ca rezultate nopţi nedormite, migrene”, a spus Alina Eremia.

Recomandari