Căutare Live

Ameri Nasrin s-a căsătorit civil. Ținuta sexy purtată de prezentatoare în ziua cea mare

Ameri Nasrin a spus „Da” în fața ofițeului stării civile. Prezentatoarea TV a strălucit într-o rochie extrem de scurtă.

Ameri Nasrin a spus „Da” în fața ofițerului stării civile

Instagram

Ameri Nasrin a avut parte de o cununie superbă, într-un decor de vis, în aer liber. După o relație de 7 ani cu iubitul ei „Pisoi”, prezentatoarea de la Antena Stars a spus „Da” în fața ofițerului stării civile.

Frumoasa brunetă în vârstă de 30 de ani a purtat o rochie albă, scurtă, în care pur și simplu a strălucit. Vedeta a fost activă pe rețelele sociale și a publicat imagini de la marele eveniment.

Într-o fotografie publicată pe Instagram, Ameri Nasrin apare zâmbind și ținând buchetul de mireasă: „Prinde-l dacă poți”, a scris prezentatoarea în dreptul fotografiei.

Cum a arătat Ameri nasrin în ziua cununiei civile

„Să ai parte de cea mai armonioasă relație de căsătorie și iubire”, „Felicitări!”, Casă de piatră”, i-au scris fanii în comentarii.

Înainte de a spune „Da”, Ameri Nasrin a vorbit cu colegii ei de la Antena Stars despre emoțiile pe care le simțea.

Vedeta a tremurat de emoții și a ținut să precizeze că la anul va avea loc marea petrecere și căsătoria religioasă, unde vor fi invitați mai mulți prieteni, potrivit Spynews.

„Am emoții, nu am avut până de dimineață. Acum am realizat că nu trebuie să mă duc la emisiune, că nu am întâlnire cu prietenele, că nu plec în vacanță, ci că mă mărit. Nu-mi vine să cred, sunt șocată. O să avem și super muzică, vremea ține cu noi, sper să nu avem niciun incident. Încă nu realizez, dar acum e doar cununia, la nuntă, la anul, o să fie mulți, mai mulți prieteni”, a spus Nasrin Ameri la Antena Stars.

Citește și: Nasrin Ameri, decolteul amplu care a aprins imaginația fanilor. Cum s-a lăsat fotografiată

Ameri Nasrin și iubitul ei au făcut pasul cel mare după o relație de aproximativ 7 ani. În 2018, iubitul ei, „Pisoi”, a cerut-o în căsătorie, făcându-i o surpriză deosebită. În timp ce Nasrin credea că urma să participe la o ședință foto, aceasta avea să fie, de fapt, cerută în căsătorie. Colegul său de atunci, Andrei Ștefănescu, a fost complicele iubitului lui Nasrin, făcând astfel posibilă surpriza.

Citește și: Ameri Nasrin, rochia scurtă ce a lăsat totul la vedere. În ce ipostaze s-a lăsat fotografiată prezentatoarea TV

Acum, la cununie, Ameri a fost înconjurată de cei mai apropiați prieteni și de nașii lor, Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Frumoasa prezentatoare de origini persane, tatăl ei fiind iranian, a strălucit la brațul proaspătului său soț. Ameri Nasrin a purtat o rochie albă, scurtă, cu volane, soțul ei un costum verde, nașa, Valentina Pelinel a purtat o rochie roz pudrat, iar nașul un costum albastru. Cristi Borcea a avut și nelipsiții săi ochelari de soare.

Victor Slav, sărut pasional cu iubita. În ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi... Ce a dezvăluit Edward Sanda, imediat după nunta cu Cleopatra Stratan. Detaliul ce i-a redus la tăcere pe mulți dintre fa...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x