Căutare Live

Amy Schumer e mândră de corpul ei după operația de liposucție. A publicat imagini cu ea îmbrăcată în costum de baie. Cum arată așa

Amy Schumer, actriță și comediantă, s-a fotografiat în costum de baie după operația de liposucție. Iată cum arată așa după ce a slăbit și ce mesaj a transmis.

Amy Schumer e mândră de corpul ei după operația de liposucție

GettyImages

Amy Schumer este considerată a fi una dintre cele mai iubite vedete americane. Ea a fost cea care le-a îndemnat la un moment dat pe femeile din toată lumea să se accepte așa cum sunt, indiferent de greutatea pe care o au, de înfățișare, chiar dacă nu se încadrează în tiparele și în standardele „frumuseții”, să își iubească corpul și chipul fără să țină cont de „gura lumii”.

Cum arată Amy Schumer în costum de baie după operația de liposucție

Amy Schumer este căsătorită cu Chris Fischer din 2018 și au împreună un băiețel de doi ani. Schumer a împlinit 40 de ani în iunie anul trecut. N-a avut niciodată greutatea „ideală”. Cu toate astea, nu de puține ori, a ieșit în fața lumii exact așa cum e ea, naturală, fără machiaj pe chip, de exemplu, și prin postări în social media care nu conțin filtre sau trucaje care să schimbe în vreun realitatea înfățișării ei.

În 2021, ea a fost supusă unei operații complicate din cauza endometriozei, afecțiune des întâlnită la femei și una dintre principalele cauze de infertilitate, conform Page Six. A reușit să depășească momentul, a prins din nou încredere în ea, lucru care reiese din fotografia recentă postată recent în social media, îmbrăcată într-un costum negru de baie după ce și-a făcut și liposucție.

Actrița de comedie cântărește, în prezent, 77 de kilograme, așa cum a spus într-un InstaStory. Pe Instagram, ea are peste 11.7 milioane de fani.

Ea a scris la descrierea fotografiei: „Mă simt bine. În sfârșit. A fost o întreagă călătorie, mulțumesc că m-ați ajutat să îmi recapăt încrederea în mine @seckinmd (endo) @jordanternermd (lipo)”. Fanii ei i-au scris că se bucură pentru ea, că o susțin, o felicită și că arată foarte bine. „Ești sănătoasă, sexy, fericită”.

Amy Schumer a suferit o histerectomie în 2021

În septembrie 2021, Amy Schumer a trecut printr-o histerectomie, adică o intervenție chirurgicală de extirpare a uterului, din cauza endometriozei. Atunci, ei i-au fost îndepărtate uterul, dar și apedincele, care fusese, de asemenea, afectat, conform ABC News.

Endometrioza afectează la nivel global 10% dintre femei, poate cauza dureri severe în special în perioada menstruației, iar uneori durează ani buni până este diagnosticată, astfel că multe dintre femei nu știu că suferă de această boală decât foarte târziu, poate prea târziu.

Gina Pistol s-a apucat de dietă și sport. Ce o supără pe vedetă și unde vrea să ajungă în 12 săptămâni... Ce face văduva lui Benone Sinulescu, la două luni de la moartea celebrului artist. Dezvăluirile emoționante ale Elenei S...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x