Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Anamaria Prodan are coronavirus. Care este starea de sănătate a impresarei

Anamaria Prodan a fost diagnosticată cu Covid-19. Impresara a început să aibă primele simptome după ce s-a întors de la Sibiu, acolo unde a avut o ședință cu oficiali clubului pe care îl deține.

Anamaria Prodan a fost diagnosticată cu Covid-19

Instagram

La scurt timp, ea și-a făcut testul pentru coronavirus, care a ieșit pozitiv. Imediat ce a aflat rezultatul, Anamaria Prodan a decis să se izoleze în vila sa din Snagov.

”Am avut noroc că mi-am făcut testul şi a ieşit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în ţară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, aşa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam şi lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită şi îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a declarat ea pentru Impact.

Citește și: Anamaria Prodan Reghecampf se mândrește cu fiica ei pe rețelele de socializare. Cum s-a lăsat pozată Sarah

Cu toate că starea sa de sănătate era bună la acel moment, duminică, o ambulanță a fost chemată la reședința vedetei pentru că aceasta se simțea tot mai rău.

Astfel, Anamaria a ajuns la ”Victor Babeș”, unde a fost supusă mai multor investigații medicale, potrivit publicației Click.

După ce i s-a făcut o radiografie pulmonară, vedeta ar fi părăsit unitatea medicală.

Ana Maria Prodan, selfie înainte să ajungă la spital

Pe data de 29 noiembrie, Anamaria Prodan a publicat un selfie. În imagine, vedeta pare că se simte bine, în timp ce stă relaxată în pat.

La descrierea imaginii, soția lui Laurențiu Reghecampf a adăugat câteva emoticoane.

Anamaria Prodan Reghecampf, apariții inedite

Anamaria Prodan Reghecampf este recunoscută de o ţară întreagă și îndrăgită peste hotare. Ea stârnește admirația a mii de persoane cu ținutele luxoase în care se afișează.

Afacerista investeșe zeci de mii de euro în haine pentru a arăta impecabil, lucru bine-cunoscut în rândul oamenilor din showbiz.

Impresara este o apariție de excepție de fiecare dată când apare în ochii publicului și nu ezită să se fotografieze în diferite ipostaze atunci când obiectivele sunt pe ea, pentru a arăta că duce o viață pe picior mare.

Recomandari