Antena Căutare

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf îi arăta mesajele de la Corina Caciuc, înainte de a lua decizia divorțului

Anamaria Prodan a declarat că, înainte de anunțul divorțului, Laurențiu Reghecapf i-a arătat în repetate rânduri mesajele pe care le primea de la Corina Caciuc, iubita lui.

Anamaria Prodan a făcut declarații referitoare la relația dintre Laurențiu Reghecmapf și Corina Caciuc

Profimedia & Facebook

Anamaria Prodan a vorbit în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, „La mijloc”, despre perioada de dinainte de anunțul divorțului de Laurențiu Reghecapf. Anamaia Prodan a mărturisit că știa despre relația dintre soțul ei și Corina Caciuc, pentru că antrenorul îi arăta soției mesajele pe care le primea de la iubită.

Anamaria Prodan a spus că inițial a decis să-și ierte soțul care călcase pe picior greșit, însă ceea ce urmat a condus la vestea divorțului.

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf i-a spus totul despre Corina Caciuc.

În cadrul podcastului Anamaria Prodan a citit mesaje despre care spune că au venit din partea Corinei Caciuc către Laurențiu Reghecampf. Impresara a spus că antrenorul i-a redirecționat toate acele mesaje.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a publicat ecografia copilului său cu iubita Corina Caciuc. Anamaria Prodana reacționat imediat

Ce mesaje îi trimitea Corina Caciuc lui Laurențiu Reghecampf, înainte de a anunța divorțul de Anamaria Prodan

„Am toate discuțiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnișoarei. Ce este asta? Este un link cu divorț, îl învăța cum să divorțeze, că el tot îi spunea: ‘E pandemie, nu se poate divorța acum’. Sunt de la Reghe, redirecționate toate. Uite ce îmi scrie aici Reghecampf, ce îi spune domnișoara: ‘Hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi’.

De ce? Pentru că Reghecampf mințea că nu poate divorța acum, probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze, dar părerea mea, cred că îl are cu ceva la mână. Nu ai cum să decazi așa. Uite mesajele, de la soț către mine. Iubi Soare îi spuneam eu, așa trecut. Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnișoară, ia uite unde a agățat-o: ‘Am agățat-o la bar”, a spus Anamaria Proan, în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.

Citește și: Anamaria Prodan explică ce legături a avut, de fapt, cu Dan Alexa, la 3 ani după ce s-a speculat că ar fi format un cuplu

Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecapf a fost de necrezut pentru fani, având în vedere că cei doi au sărbătorit anul trecut nunta de cristal și și-au reînnoit jurămintele.

Anamaria Prodan a povestit adevărul despre perioada în care cei doi au decis să divorțeze.

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă (nunta de cristal – n.r), pe 1 iunie. Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu… Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe. Dacă omul a venit și mi-a spus: «Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar… Gata, hai să fim fericiți. Hai să trecem peste»”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf i-a cerut iertare soției, însă la câteva zile a plecat de acasă.

Eu am chemat copiii și am stat toți într-o cameră și le-am zis: din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneți întrebări sau mai există … e belea mare cu mine! Copiii au zis «da», ne-am luat toți în brațe, Reghe ne-a strâns pe toți la piept. Și după două zile a plecat… cu două ceasuri, cele mai valoroase, și le-a vândut”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf au ieșit oficial în public în luna decembrie a anului 2021, când au făcut o ședință foto de sărbători.

Ramona Olaru și-a acoperit bustul doar cu o bucată de material. Cum s-a fotografiat în oglindă... Maria Roman, mireasa sezonului 3, face acuzații și explică ce a dus la divorțul de soțul său, Liviu...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x