Căutare Live

Andreea Bălan, apariție răvășitoare pe rețelele de socializare! În ce ipostază a pozat vedeta

Andreea Bălan este tot mai activă pe rețelele de socializare. Mămică sexy nu ezită să-și etaleze formele ori de câte ori are ocazia. Artista a dat lovitura cu o serie de fotografii din vacanța petrecută într-un decor de vis.

Andreea Bălan

Instagram/andreeabalanofficial

Andreea Bălan este tot mai activă pe rețelele de socializare. Mămica sexy nu ezită să-și etaleze formele ori de câte ori are ocazia. Artista a dat lovitura cu o serie de fotografii din vacanța petrecută într-un decor de vis.

În ultima sa fotografie din vacanță, postată pe contul oficial de Instagram, vedeta apare într-o formă fizică de invidiat, într-un costum de baie din două piese. Frumoasa cântăreață s-a pozat la malul mării, așezată pe o stâncă. Fanii au remarcat un detaliu deosebit: zâmbetul larg. Dovada că vedeta radiază de fericire.

''Fii ceea ce-ți dorești, chiar și o sirenă!'', este descrierea sugestivă pe care Andreea Bălan a ales-o.

Nici cei mai înfocați fani nu știau asta. Detalii neștiute despre copilăria lui Jador au fost făcute publice la TV... Reuniunea foștilor soți: Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au regăsit!...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri