Angelina Jolie, probleme în timpul divorțului. Trei din cei șase copii vor să depună mărturie

Angelina Jolie și Brad Pitt au intentat divorțul în 2019, dar nici până acum nu s-a finalizat. Avocații celor doi actori susțin că acesta ar fi cel mai costisitor divorț din showbiz.

După ce au pus capăt relației lor în 2016, în 2019 cei doi mari actori au intentat divorțul, dar pe atunci nu aveau cum să știe că vor cheltui o avere

Profimedia

După ce au pus capăt relației lor în 2016, în 2019 cei doi mari actori au intentat divorțul, dar pe atunci nu aveau cum să știe că vor cheltui o avere. Suma, care depășește 2 milioane de dolari, a fost împărțită egal între cei doi foști soți și se pare că nu se opresc aici cheltuielile.

Pentru finalizarea divorțului lor care durează de mai bine de patru ani, Brad Pitt și Angelina Jolie au cheltuit fiecare câte 1 milion de dolari. Se pare că divorțul nu se încheie aici și ar mai putea dura încă 6 ani.

Decizia judecătorului privind custodia celor șase copii

Un judecător a decis că Angelina Jolie și Brad Pitt vor împărți custodia copiilor lor, în ciuda dorințelor pe care le aveau cei doi actori. Fiecare dintre cei doi și-ar fi dorit să aibă custodie exclusivă pentru copiii lor.

Judecătorul pe nume John Ouderkirk tinde să aleagă în favoarea lui Brad Pitt, deși Angelina și-a dorit custodie exclusive, povestind că a fost victima violenței domestice.

Citește și: Angelina Jolie, revoltată după ce Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor. „Nu o să îl ierte niciodată”

Datorită deciziei judecătorului, Brad Pitt va avea parte de mai mult timp cu copii. Chiar dacă nu a protestat când a aflat decizia judecătorului, Angelina Jolie a spus că sunt alte probleme pe care ar dori să le mai discute.

Trei dintre cei 6 copii doresc să depună mărturie împotriva tatălui lor

Angelina Jolie a declarat că trei dintre cei șase copii ai cuplului vor să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt în procesul lor de divorț.

Citește și: Angelina Jolie a slăbit enorm de mult în urma divorțului de Brad Pitt. Cum a ajuns să arate celebra actriță de la Hollywood

Brad Pitt, în vârstă de 57 ani, și Angelina Jolie, în vârstă de 46 ani, sunt părinții lui Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 12 ani.

Curtea Supremă nu a dorit să publice numele celor 3 copii care au ales să depună mărturie împotriva tatălui lor, în legătura cu custodia comună pe care au obținut-o părinții lor.

“Copiii a căror custodie este problematică sunt suficient de maturi încât să înțeleagă ce se întâmplă între părinții lor”, a declarat o sursă apropiată a cuplului.

Echipa legală a Angelinei Jolie a declarat că va face tot ce îi stă în putință pentru a-l descalifica pe judecătorul John Ouderkirk, cel care a decis că cei doi actori vor avea custodie comună asupra copiilor.

Angelina Jolie este „profund dezamăgită" de decizia pe care au luat-o judecătorii americani în procesul de divorț cu Brad Pitt, arată Us Weekly. Atât ea, cât și fostul soț ceruseră custodie deplină a celor copiilor, conform presei americane, citată de AFP, însă un magistrat din California a decis în mai 2021 să îi acorde drepturi și lui Brad Pitt.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri