Anna Lesko, decolteul abisal care a pus pe jar imaginația fanilor. Cum s-a fotografiat artista

Faimoasa artistă care a câștigat un loc în inimile românilor are un corp extraordinar și nu ezită să și-l pună în evidență ori de cât ori are ocazia.

Anna Lesko și-a obișnuit fanii cu apariții surprinzătoare în ținute incendiare.

antena 1

Anna Lesko și-a obișnuit fanii cu apariții surprinzătoare în ținute incendiare. La vârsta de 42 de ani, artista face furori cu frumusețea ei amețitoare și corpul suplu. Ultima fotografie postată pe Instagram pentru cei 408.000 de urmăritori scoate la iveală formele ei extrem de sexy.

Anna Lesko a purtat o salopetă roșie ca focul, din catifea, cu un decolteu extrem de adânc, punând în evidență bustul amplu. Blondă și cu părul creț, cântăreață a purtat salopeta sexy cu un sacou lung, de culoare gri.

Fotografia a stârnit admirația fanilor care nu s-au putut abține să nu adauge comentarii pozitive despre frumusețea Annei Lesko. Ceea ce le-a atras atenția și mai mult a fost descrierea pe care artista a adăugat-o. Anna a ales să vorbească despre libertate.

Citește și: Anna Lesko le-a oferit ”priveliștea extraordinară” șoferilor! Artista ”arde în flăcări” pe străzile Capitalei! Cum s-a afișat focoasa cântăreață în trafic

“Libertatea nu este ceva ce sa i oferi tu unei alte persoane. Libertatea e ceva care trebuie recunoscut ca fiind dreptul de nastere al celeilalte persoane. Libertatea unei persoane pe care o iubesti nu va fi dureroasa pentru tine atunci cand folosesti propria ta libertate...”, a adăugat Anna Lesko.

Printre comentarii, se regăsesc și cele ale unor fani care o apreciază enorm pe frumoasa blondină

“O adevărată vampiroaică!😍”

“Beautiful ❤️❤️”

“Ești fără cusur!
Superbă!
Felicitări!❤️”

“Ținutele tale sunt fa bu loa se!!! ❤️”

Anna Lesko și cariera ei

Frumoasa artistă a cunoscut succesul și a impresionat pe toată lumea cu piesa sa “Ard în flăcări”, pe care a lansat-o de mai bine de nouă ani.

Citește și: Anna Lesko, imaginea care a atras toate privirile. Cum arată cu părul scurt și plin de cârlionți

La cei 42 de ani, Anna Lesko este posesoarea unui trup de-a dreptul sepctaculos și nu îi este teamă să arate acest lucru pe rețelele sociale. Aceasta apelează la cele mai provocatoare ținute și să lasă fotografiată în ipostaze de-a dreptul incendiare.

Despre viața ei de familie

În primăvara anului 2019, potrivit impact.ro, Anna Lesko a divorțat de Adrian Neniță, cu care avusese o relație de 8 ani. La 2 ani de relație, a venit pe lume micuțul Adam, care în curând va împlini 7 ani. Aparent motivul divorțului dintre cei doi este infidelitatea.

Deși toată lumea o cunoaște pe Anna Lesko, foarte puțini știu că are un fiu și cum arată micuțul Adam.

Artista are cu ce să se mândrească. Adam este un băiețel foarte adorabil și de o frumusețe rară, se pare că a moștenit acest lucru de la mama lui. În anul 2014, Anna Lesko a născut un băiețel perfect sănătos la maternitatea Polizu, iar emoțiile au fot unele imense pentru ca a devenit mămică pentru prima oară.

Ultimele știri