Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Anna Lesko le-a oferit ”priveliștea extraordinară” șoferilor! Artista ”arde în flăcări” pe străzile Capitalei! Cum s-a afișat focoasa cântăreață în trafic

Celebra artistă Anna Lesko se pricepe de minune să-și surprindă fanii cu ipostaze fierbinți! Mereu gata să-și pună în valoare toate atuurile, artista nu ratează nicio ocazie să le arate fanilor săi cât este de sexy.

Anna Lesko

Instagram/ Anna Lesko

Anna Lesko traversează o perioadă ”plină de viață”, s-ar putea spune, o viață care se derulează pe rețelele de socializare. Nu e o zi în care frumoasa cântăreață nu postează, mai mereu provocator.

Fanii o critică, o admiră… Anna Lesko a lovit din nou. În trafic, de data aceasta.

Imagini interzise cardiacilor! Bărbații au luat-o razna! Anna Lesko și-a etalat SÂNII pe Instagram | Video

Artista, aflată la volanul mașinii sale, și-a interpretat melodia, ”Ard în flăcări”, și s-a unduit așa cum o face și pe scenă, doar că a avut grijă să țină direcția cu o mână. Partenerii aflați în trafic nu au ratat momentul și au făcut ochii cât cepele.

Anna Lesko lovește din nou. A reușit să-și atragă criticile

Anna Lesko rămâne nonconformista lumii mondene autohtone, dar asta nu înseamnă că primește numai aprecieri pentru fotogarfiile pe care le postează.

Într-o recentă fotografie urcată pe pagina de socializare, artista a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și să le arate fanilor că este pusă pe treabă. Doar că…

Un internaut a fost de părere că Anna se prostește și că se dezbracă prea mult, ”ca toate”, concluzionând și că senzuala vedetă este ”vulgară”. Pe de altă parte, au fost și foarte multe aprecieri la adresa felului în care Anna Lesko reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Zugravul vopseste, eu intind rujul pe pereti😉

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

Anna Lesko le-a oferit ”priveliștea extraordinară!”

Fotografia pe care Anna a urcat-o pe Facebook a stârnit val de reacții între fanii ei. ”Extraordinara priveliște! Știți de când urmăresc sa cumpăr și eu o scara din aceea??? De unde o aveți??”, ”Zugravu vopseste, tu… BETON!?”, ”Hai ca deja te prostesti si tu. Chiar imi placea de tine dar te dezbraci si tu ca toate. Asa ca si tu esti o vulgara. ?”, ”Sa ne traiesti ca buna mai esti ?”, ”Sexy iubita”, ”Sortul e piesa de rezistență???”, ”Sexy”.

Anna Lesko s-a pozat goală complet, în grădina casei! Cum arată la vârsta de 41 de ani​

”Fesierul ala atat de apetisant, e natural, lucrat la sala… sau modificat pe alte cai?”, ”Trupul fermecator venusian se cere mangaiat si iubit cu imaginatia culorilor pe o panza inflacarata de atingerea voluptos virtuoasa a unui maestru binecuvantat de Apolo”, ”Cred ca-ți place zugravul de nu mai termini casa, mereu ești cu folia întinsă ba pe jos, ba pe sus, ori îi place mâncarea la tine”, au fost câteva dintre comentarii.

Recomandari