Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Anuryh, sexy din cap până în picioare! Fosta ispită de la "Insula Iubirii" s-a afișat cu un decolteu până la buric | Foto

Anuryh, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, a postat pe contul personal de socializare o fotografie incendiară care i-a înnebunit, pur și simplu, pe fani. Vedeta s-a pozat într-un body provocator.

Anuryh

Instagram / Anuryh

Face ce face și bagă din nou bărbații în boală. Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, Anuryh, le-a arătat din nou tuturor ce înseamnă forme perfecte, care îți trezesc fantezii care mai de care mai deocheate.

Anuryh se bucură de un real succes pe piața muzicală, iar datorită acestui lucru, bruneta face super atmosferă în cluburi de fițe din toată țara. Și, pentru că lucrurile merg ca pe roate, Anuryh are solicitări chiar și în cursul săptămânii.

Vedetă a încins spiritele pe Instagram, unde cu siguranță toți bărbații au privit-o, căci le-a oferit o imagine super, super hot!

Pentru cei care nu știu, Anuryh este un MC extrem de apreciat, fiindcă știe să facă atmosferă, indiferent de loc sau de timp!

Recomandari