Căutare Live

Arată ca o adolescentă, dar ar putea avea nepoți. Ce vârstă are Bai Ling și ce poveste tristă ascunde 

Arată ca o adolescentă, dar în realitate Bai Ling are 54 de ani. Actrița este mereu în obiectivul camerelor de fotografiat datorită felului în care arată.

Bai Ling, imagine de la filmări

Profimedia Images

Bai Ling s-a făcut remarcată de-a lungul timpului în producții ca The Crow, Red Corner sau Wild Wild West, dar este o prezență constantă și în cadrul galelor sportive, prilej care a adus-o chiar și la noi în țară.

Deși pare că duce o viață de lux, Bai Ling nu a avut parte numai de momente plăcute de-a lungul timpului. În perioada adolescenței aceasta a făcut parte din armata chineză, apoi a fost trimisă în Tibet, iar experiența de acolo a marcat-o pe viață: ea și alte fete care făceau parte din trupa de teatru au căzut pradă în mâinile bărbaților din tabara unde erau cazate.

Aceștia le îmbătau și apoi le abuzau sexual în mod repetat, iar de aici și până la sarcină, ulterior avort, nu a mai fost decât un pas. Pentru că nu a știut cum altfel să facă față situației, actrița a devenit mai apoi dependentă de alcool, dar a fost internată și într-o clinică de boli mintale.

Bai Ling este o prezență contantă pe rețelele de socializare. Toți sunt uimiți de fiecare dată când publică imagini de felul în care arată.Actrița are o mulțime de proiecte în curs de derulare, iar fanii sunt nerăbdători să facă ce roluri va interpreta în perioada următoare.

Delia, transformare de look spectaculoasă. Coafura care o face să semene cu J.Lo... Cine este Simona, soția lui Ștefan Stan. În curând va naște primul copil...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x