Antena Căutare

Areta de la Serviciul Român de Comedie îi urează lui Jojo, la aniversare, la câte mai multe perechi de pantofi

Astăzi, actriţa Serviciului Român de Comedie, Cătălina Grama- Jojo, îşi aniversează ziua de naştere.

Astăzi, actriţa Serviciului Român de Comedie, Cătălina Grama- Jojo, îşi aniversează ziua de naştere.

“Pentru prima dată mă sărbătoresc în preajma Paştelui şi este un lucru minunat în contextul în care împlinesc 33 de ani, o vârstă simbolică. Voi fi alături de familie, de fiul meu, de prieteni. Mătuşa mea, ajutată de Achim, mi-au făcut împreună tortul preferat, de biscuiţi, cum îmi place mie. I’am happy , aşa cum spune şi titlul show-ului nostru”, spune Jojo.

Mâine, de la ora 20.30, la o nouă ediţie “Happy show”, la Antena 1, Jojo le va da întâlnire din nou telespectatorilor “La cafea cu Greta şi Areta”, rubrică pe care o interpretează alături de buna ei prietenă, Gina Pistol. Personajul Areta a aflat din surse sigure că este ziua lui Jojo şi s-a grăbit să-i facă multe urări în stilul ei caracteristic: “În afară de bani, maşini şi poşetuţe îi urez lui Jojo la cât mai multe perechi de pantofi! Lucrul asta cu siguranţă îl va îngrozi pe Toni Grecu care este uimit de câte de multe perechi de pantofi poate cumpăra o femeie. Are dressing-ul plin de pantofi, dar o pereche în plus nu strică niciodată. Chiar şi câinele ei, Garbo, îi admiră . Am văzut eu pe facebook”, încheie lasciva blondă.

De Înviere, Elena de la Mandinga nu s-a aşezat la masă, până nu s-a spovedit... O nouă piesă marca "Mandinga", la orizont!...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x