Căutare Live

Armin Nicoară și-a surprins complet socrii. Cum a reușit să-i facă fericiți

Armin Nicoară a făcut un gest impresionant pentru părinții Claudiei Puican, dat fiind faptul că sunt mai bătrâni și au nevoie să fie ajutați.

Armin Nicoară și-a surprins complet socrii. Cum a reușit să-i facă fericiți

Instagram

Armin Nicoară a mers acasă la părinții Claudiei Puican pentru a le oferi ajutorul în curte, acolo unde aceștia vor să renoveze locunița. Artistul nu a stat pe gânduri și s-a pus pe treabă. A vrut să vopsească masa din curte și scaunele, dar treaba nu s-a terminat aici.

Armin Nicoară s-a implicat în renovarea casei părinților Claudiei Puican. Cum și-a surprins socrii

Armin Nicoară a fost pus pe fapte mari. A munict de zori în curtea părinților Claudiei Puican, acolo unde a vrut să ajute la renovările din curtea locuinței acestora. Cei doi iubiți au pus osul la treabă și nu au spus nu muncii de la curte.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au trebuit să-și înfrunte teama de cai. Cum au făcut față provocării

Nu este un lucru nou faptul că Armin Nicoară are un suflet mare și se știe faptul că se implică cu fiecare ocazie în treburile de acasă pentru a-i face fericiți pe cei din jurul său. De această dată, ajutorul a fost primit de socrii săi care se află în plin proces de renovare a locuinței.

„Eu sunt obișnuit de acasă, eu am făcut toată casa. Am zis că-i ajut pe părinții Claudiei să facem și gardul și masa, scaunele. Așa iubit să ai, să vină să lucreze la socri”, spune Armin Nicoară, în timp ce făcea treabă prin curte, pentru a le aduce mai mult confort socrilor lui, adică părinților logodnicei sale, Claudia Puican.

Citește și: Armin Nicoară, la analize. Artistul a trebuit să-și învingă teama pe care o avea pentru spital și seringi

Armin Nicoară și Claudia Puican au aflat că nu pot avea copii

Armin Nicoară și Claudia Puican au aflat de curând că nu pot face copii, iar vizita la un medic specialist le-a mai adus puțină speranță. În cadrul întâlnirii lor cu doctorul, Claudia Puican nu și-a putut stăpâni emoțiile și suferința și a izbucnit în lacrimi.

Armin Nicoară și Claudia Puican poartă în inimile lor o suferință de nedescris de când au aflat că nu pot avea copii atât de ușor. Cei doi se străduiesc de mai multă vreme, însă analizeze pe care le-au făcut au clarificat motivul pentru care aceștia nu au reușit până la momentul de față să realizeze acest lucru.

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Iată că problema ar fi la Armin Nicoară, care ar produce spermatozoizi imobili, lucru care nu poate duce la sarcină pentru iubita lui, Claudia Puican. În cabinetul medicului, artista a izbuncit în lacrimi, din cauza emoțiilor și a suferinței pe care o poartă în inima ei. Cei doi își doresc ca din rodul iubirii lor să iasă un copil și vor face tot de le stă în putință pentru a reuși acest lucru.

Medicul le-a oferit două soluții care i-ar putea ajuta în acest traseu. „Am făcut câteva analize la Timișoară și am zis să vă arăt. Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica problema, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema”, spune Claudia, întinzându-i medicului telefonul mobil pe care aceasta avea fișa de analize.

„La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim alimentar prea ok. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat”, spune și Armin Nicoară.

„Îmi este frică un pic, având un program atât de dezordonat și nu avem alimnetația bună, nu vrem să afecteze bebelușul”, spune și Armin Nicoară.

„Vi s-au umplut ochișorii de lacrimi. Sunteți un cuplu tânăr și aveți șanse. În cel mai rău caz, puteți obține prin vitro, medicina a evoluat. Pot rezolva multe”, în încurajează medicul, atunci când vede că Claudiei Puican i s-au umezit ochii de lacrimi.

Răspunsul lui Dani Mocanu după ce ar fi apărut cu șosete murdare într-un videoclip luxos, în care vorbește despre Anamar... Cum arată acum nepoțelul lui Florin Salam. Fiul manelistului, Dani Stoian, se mândrește cu băiatul său...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri