Antena Căutare

Averea impresionantă a lui Jane Seymour. Cât de bogată e actrița din Dr. Quinn

După câteva decenii petrecute în lumea filmului, Jane Seymour a strâns o avere impresionantă. De la rolul din serialul de succes Dr. Quinn, la operele sale de mii de dolari, a devenit una dintre cele mai bogate actrițe.

colaj jane seymour în serialul dr. quinn. în prima imagine, ea și actorul joe lando, îmbrățișați. în a doua poză, doar ea, cămașă albă, fustă bej
De-a lungul carierei sale, Jane Seymour a strâns o avere impresionantă | Profimedia

Jane Seymour a devenit cunoscută la nivel mondial cu ajutorul rolului lui dr. Michaela Quinn, din serialul de succes Dr. Quinn.

Înainte să apară pe micile ecrane din întreaga lume, Seymour a avut numeroase proiecte de succes, începând cu rolul din filmul Bond, Live and Let Die, din 1973.

Dincolo de rolurile sale din filme, seriale și de pe scenă, Seymour are și câteva afaceri, ce i-au adus un profit semnificativ.

Ce avere are Jane Seymour, actrița din Dr. Quinn

După ce a apărut în numeroase producții de succes, Seymour s-a implicat în alte afaceri, scrie The List. Ea a lucrat cu o companie de îngrijire a pielii, actrița fiind o fană a produselor, scrie Glamour.

Pe propriul site, Seymour a scos la vânzare tablourile sale, unele dintre ele cu prețuri de 3.000 de dolari.

Potrivit The Richest, de-a lungul carierei sale, Seymour a strâns o avere de 70 de milioane de dolari.

Ea a participat la peste 150 de producții și la 20 dintre acestea a fost și producător. Actrița continuă să filmeze, după o carieră de peste 5 decenii.

Seymour s-a implicat și în mai multe cauze caritabile, printre care se numără Childhelp și City Hearts. Ea predă și actorie și artă copiilor și a lansat o linie de bijuterii și genți, o parte din profit fiind donată pentru Open Hearts.

Cum se menține în forma Jane Seymour, la peste 70 de ani

Jane Seymour continuă să aibă forme de invidiat, la 70 de ani. Actrița susține că are aceeași greutate ca la 17 ani, potrivit Daily Mail, și are un stil de viață pe care ea îl consideră sănătos.

Ea face mișcare în fiecare săptămână, dar nu urmează o dietă strictă. În timpul pandemiei, ea și-a schimbat anumite obiceiuri, dar a continuat să facă exerciții.

”Mă plimb pe plajă, fac Pilates. Încerc să mă mențin în formă și încerc să mănânc sănătos, dar nu urmez vreo dietă sau ceva. Totul cu moderație, ata funcționează pentru mine,” a declarat Seymour.

Deși Seymour susține că nu urmează o dietă, ea mănâncă o singură dată pe zi.

”E un truc foarte bun, o ceașcă de cafea primul lucru de dimineață. De obicei mă trezesc și sunt în mișcare ca acum, după aia uit să mănânc până la jumătatea zilei. Partenerul meu, David, mănâncă în anumite intervale orare, așa că nu mănâncă până la ora 2.”

”Dacă mi se face foame mai devreme, mănânc puțină ciocolată neagră și beau un pahar de vin, asta înseamnă o masă, nu?” a glumit actrița.

”Simt că las totul să treacă, înseamnă să mă simt bine în propria mea piele. Eu am aceeași greutate acum ca atunci când eram la școala de balet, la 17 ani,” a dezvăluit Seymour.

Actrița a fost surprinsă recent de paparazzi la plajă, într-o vacanță luxoasă, într-un costum de baie care i-a pus în evidență formele de invidiat. Deși averea lui Jane Seymour a atins pragul de 70 de milioane de dolari, ea continuă să apară în numeroase proiecte.

Lady Gaga, surprinsă într-o rochie mulată și pantofi foarte înalți. Puțini au recunoscut-o atunci când au văzut-o pe str... Alex Velea, clipul în care o cere de soție pe Antonia. Cum a arătat momentul la care artista nu s-a așteptat deloc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x