Live acum
Prime Time 20:30X Factor

BACALAUREAT 2017. Cum s-a pregătit Barbie de România pentru bacalaureat, examenul pe care l-a ratat anul trecut. Fanii: „Ești de nerecunoscut!”

Vă era dor de ea? Sabrina Fabian, cunoscută publicului ca Barbie de România, a postat recent o fotografie pe o rețea de socializare prin care a surprins pe toată lumea. Deși e în focurile bacalaureatului, diva a ales să își schimbe look-ul chiar înainte de examenul maturității.

Vă era dor de ea? Sabrina Fabian, cunoscută publicului ca Barbie de România, a postat recent o fotografie pe o rețea de socializare prin care a surprins pe toată lumea. Deși e în focurile bacalaureatului, diva a ales să își schimbe look-ul chiar înainte de examenul maturității.

„Ești de nerecunoscut!”, i-au scris fanii. Se pare că Sabrina acționează după premisa „Lupul își schimbă părul, dar...”, năravul vom vedea dacă da sau nu. A optat pentru o nuanță naturală a părului, iar poate schimbarea îi va purta noroc.

Blondina arată din ce în ce mai bine și se pare că are și preocupări mult mai profunde ca în trecut: școala. Deși a încercat să promoveze examenul maturității atât în vara, cât și în toamna trecută, astrele i-au fost potrivnice blondinei.

Încearcă din nou acu, iar noi îi urăm succes!

Recomandari