Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă! Medicii nu mai pot face nimic ca s-o vindece

Boala incurabilă de care suferă Bianca Drăguşanu! Când a fost diagnosticată de medici şi ce tratament dur urmează? I-a dat viaţa peste cap şi riscurile sunt mari!

Viața Biancăi Drăgușanu este dată din nou peste cap după ce vedeta a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, ce se va agrava dacă vedeta nu respectă cu rigurozitate indicațiile medicilor!

Bianca Drăgușanu s-a confruntat de-a lungul timpului cu numeroase probleme de sănătate și se pare că tratamentele pe care le-a urmat și-au pus amprenta asupra stării ei de bine.

Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă

Acum, blonda se confruntă cu o boală apărută pe sistem nervos. Este o afecțiune incurabilă și vedeta trebuie să fie foarte atentă la sănătatea ta, pentru a nu agrava afecțiunea.

Chiar dacă a mâncat sănătos și a stat mult timp la sală, Bianca Drăgușanu are o afecțiune de care se pare că suferă și Daniela Crudu.

Ce boală incurabilă o chinuie pe Bianca Drăgușanu

Este vorba despre diabet, o boală ce nu poate fi vindecată și care impune paciențilorun anumit regim de viață, extrem de restrictiv, dar și tratament medical.

Recent, Bianca Drăgușanu a declarat că a avut și crize ce i-au impus să folosească insulina și chiar dacă deocamdată nu este un tratament zilnic, vedeta spune că mai este doar un pas până la această etapă.

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars ca să afli mai multe detalii despre boala incurabilă de care suferă Bianca Drăgușanu.

Recomandari