Antena Căutare

Ștefan Bănică a făcut marele anunț: „Dumnezeu mă încearcă, o să fiu tată pentru a treia oară!”  

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică au primit cel mai frumos cadou de Crăciun. Lavinia Pârva va da naştere primului copil, iar Ştefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară.

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică au primit cel mai frumos cadou de Crăciun. Lavinia Pârva va da naştere primului copil, iar Ştefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară.

Ștefan Bănică este în al nouălea cer! În timpul concertul său devenit tradiție de Crăciun, artistul a făcut un anunț surprinzător:

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată: VIAȚA ESTE FRUMOASĂ! Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc, nu știu dăcă îmi reușește. Pentru că astăzi este ziua fetiței mele, o să cânt pentru ea. Moș Crăciun mi-a adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară, nici colegii mei nu știu încă, Dumnezeu mă încearcă, o să fiu tată pentru a treia oară!”

sursa: antenastars.ro

Bombă în showbiz! El este noul iubit al celebrei Laurette! E o persoană foarte cunoscută... Iată cât câștigă vedetele pentru o singură postare pe rețelele de socializare! Sumele sunt halucinante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Citește și
x