Căutare Live

Brad Pitt a plecat in Franta fara Angelina

Brad Pitt a plecat pentru o vreme de langa familia sa, care se afla in prezent in Los Angeles, pentru a zbura in Franta sa renoveze masiv vila pe care o detine cuplul. Astfel, Angelina Jolie se poate spune ca a fost lasata deoparte pentru proprietatea din Provence, care s-ar parea ca necesita "un aspect mai contemporan"

Pitt a primit in 2009 acordul sa renoveze Chateau Miraval, asa ca aceasta este deja dotata cu sali de sport pentru atat pentru el, cat si pentru ea, jacuzzi, sauna, sali de biliard si o camera de oaspeti imensa, scrie showbizspy.com. Acum, Brad Pitt vrea sa mai adauge cateva saune, un salon de spa, inca o sala de gimnastica, o pivnita de vinuri foarte mare si o pista pentru motociclete.

Cuplul mai spune ca are in plan imbunatatirea pazei prin adaugarea unui centru de supraveghere video, camere de luat vederi, alarme si senzoti cu infra-rosu. Proprietatea, care este inconjurata de padure, are 20 de fantani, un lac si foarte multi maslini. Brad Pitt si Angelina Jolie vor avea parte si de o receptie oficiala, organizata de primarul orasului alaturat, Correns, care ii considera "un cuplu minunat, care are copii superbi de care ne bucuram enorm sa ne fie vecini permanenti".

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Hepta

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Andreea Balan, cu fusta in vine la concert!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri