Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Brenda, vrem o minune în viața ta! Noi imagini cutremurătoare cu actrița din „Beverly Hills", bolnavă de cancer. Fără păr, gene sau sprâncene, și-a păstrat grația

În presa americană au apărut noi imagini cu Shannen Doherty, actrița celebră pentru rolul Brendei în serialul „Beverly Hills". Imaginea domnișoarei brunete și plină de zvâc de altădată nu are nimic în comun cu cea de acum.

În presa americană au apărut noi imagini cu Shannen Doherty, actrița celebră pentru rolul Brendei în serialul „Beverly Hills". Imaginea domnișoarei brunete și plină de zvâc de altădată nu are nimic în comun cu cea de acum.

Acum, „Brenda” nu mai face vreun efort să fie „cea mai frumoasă”, lupta se duce pe un front mult mai dur, al bătăliei pentru viață.

Diagnosticată anul trecut cu cancer la sân, actriţa a trecut printr-o intervenţie chirurgicală în urma căreia a descoperit că boala s-a extins. În prezent urmează mai multe ședințe de chimioterapie şi nu ezită să se expună pe internet.

E conștientă că cine o place, o va face oricum. Cu toate că i-a căzut părul, iar genele și sprâncenele sunt o amintire, „Brenda” și-a păstrat grația. Ochii ei verzi sunt plini de speranță, iar încurajările fanilor o ajută enorm. l

Recomandari