Cântăreața Sinead O'Connor, apel disperat pentru fani: mor de foame și nu pot cumpăra mâncare

Cântăreața Sinead O'Connor le-a dezvăluit fanilor săi că moare de foame și nu poate să-și cumpere mâncare din cauza agorafobiei ”paralizante” de care suferă.

Rugămintea a fost lansată pe contul ei secundar de Twitter, unde folosește numele său islamic, Shuhanda Sadaqat.

Ea a precizat că locuiește într-o regiune izolată a Irlandei, unde nu poate beneficia de servicii de catering.

Ok, aici am ajuns. În ultimii câțiva ani, am trăit în secret cu o formă de paralizie fizică, o traumă care îmi cauzează stimă de sine scăzută și în ultimul timp nu mănânc...

Am devenit atât de agorafobă încât nu pot merge în magazine. Și mor de foame. În prezent, locuiesc într-o zonă foarte îndepărtată a țării, așa că ieșirile în oraș și livrarea de alimente nu sunt o opțiune”, a scris ea.

Ulterior, ea și-a asigurat fanii că se simte bine. După anunțul sfâșietor, Sinead O'Connor a revenit cu o postare în care anunța că a găsit un serviciu de livrare de mâncare.

Cine este Sinead O’Connor

Sinead O’Connor este cea care interpretează hitul „Nothing Compares 2 U“.

În prezent, ea are 53 de ani și în urmă cu ceva timp s-a convertit la islam. De-a lungul vremii, Sinead a vorbit public, cu diverse ocazii, despre religie. În 1992, ea a stârnit controverse după ce a rupt o fotografie a Papei Ioan Paul II.

Am 52 de ani, am crescut într-o Irlandă foarte diferită de cea care există acum. Era o ţară foarte asuprită din punct de vedere religios. Toată lumea era nemulţumită, nimeni nu simţea bucurie în Dumnezeu“, spunea O’Connor în urmă cu un an.

Ultimele știri