Cântărețul de 41 de ani care se iubește cu o adolescentă de 19. Cum comentează relația controversată

Sunt amândoi celebri, îi despart 22 de ani și i-au șocat pe fani când au anunțat că locuiesc împreună. Este vorba despre Quenlin Blackwell și Diplo, unul dintre cele mai neașteptate cupluri ale internetului.

Este vorba despre Quenlin Blackwell și Diplo

Hepta.ro

Cea care dădea vestea era Quenlin, care e faimoasă pe TikTok. Tânăra dezvăluia că locuiește în prezzent cu DJ-ul, iar internauții au presupus că este vorba despre o legătură amoroasă.

"Locuiesc acum cu Diplo și el îmi susține pe deplin eforturile", spunea zilele trecute adolescenta, cu un zâmbet larg pe buze.

Când a fost întrebat de ce împart aceeași casă, Diplo a răspuns sec: "Nu am alți prieteni".

La scurt timp după anunț, fanii au început să-și exprime îngrijorările cu privire la faptul că există o diferență mare de vârstă între cei doi. Nu a durat mult și Quenlin Blackwell a reacționat pe Twitter.

"Sunt adult. Relațiile platonice există. Locuiesc aici de peste un an. Aș prefera să-mi rup ambele picioare și forțată să merg decât să vreau ceva romantic cu Diplo și el ar dori să se înece. (...) Mă faceți să mă simt prost. Diplo este tatăl meu din LA... nimic mai mult", a scris tânăra.

Cum arată Quenlin Blackwell:

Ultimele știri