Căutare Live

Carmen, fata lui Adrian Minune, primele declaraţii despre despărţirea de soțul ei! Ce s-a întâmplat

Şi-au şters toate pozele de pe contul de Instagram şi nici nu se mai urmăresc! Fiica lui Adrian Minune şi soţul ei fac primele declaraţii despre despărţire!

Carmen, fata lui Adrian Minune, primele declaraţii despre despărţirea de soțul ei! Ce s-a întâmplat

Carmen Minune și soțul ei au divorțat în secret? Artista a făcut primele declarații de la aflarea veștii!

Surpriză uriașă pentru fanii celebrei cântărețe Carmen Minune (Simionescu). Fiica celebrului manelist Adrian Minune a aflat de curând faptul că există un zvon potrivit căruia ar fi divorțat sau s-ar fi despărțit de soțul său.

Totul vine ca o reacție a fanilor după ce aceștia au observat că artista și-a șters de pe internet fotografiile în care apare alături de Bogdan Căplescu, soțul ei.

Pentru cei care nu știu, Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă pe 28 iunie 2019. Tot anul trecut, cei doi au devenit părinții unei fetițe de care sunt extrem de mândri.

Carmen Minune a declarat pentru cei de la Antena Stars faptul că nu a divorțat și nici u s-a despărțit de partenerul ei de viață. Mai mult decât atât, vedeta și-a asigurat fanii că totul merge de minune în familia ei.

Dornică să se întoarcă pe scenă, la viața de cântăreață, artista a declarat faptul că este în căutarea unei bone pentru cea mică.

A adus vara în inimile bărbaților! Pamela Anderson a îmbrăcat iar costumul de salvamar, la 52 de ani! Cum arată acum... Laurette, prinsă în fapt! Imaginile ce ar înfuria orice polițist din România! Ce a făcut vedeta...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x