Căutare Live

Cât costă o casă în complexul rezidențial făcut de Dorian Popa. Nu mulți și-ar permite să locuiască în Hatz Residence

Ce s-a întâmplat cu Hatz Residence în timpul crizei economice generate de pandemie. Dorian Popa le-a răspuns curioșilor și mai mult, a dezvăluit ce sumă trebuie să scoți din buzunar dacă îți dorești să te învecinezi cu el.

Dorian Popa a fost pe șantier la Hatz Residence și a dezvăluit în ce stadiu se află cu lucrările. Artistul nu s-a ferit să pună umărul la treaba și le-a arătat fanilor ce a făcut acolo într-un nou vlog.

Instagram

În ultima vreme, Dorian Popa apare tot mai rar pe micile ecrane, dar artistul nu a despărut din viața publică și nici nu a uitat de fanii lui. După ce el și iubita sa, au ajuns pe mâna medicilor, Dorian s-a întors la treaba – la evenimente și la lucrările pentru complexul Hatz Residence.

Vedeta le-a dezvăluit celor interesați cât costă o casă în complexul rezidențial construit de el și le-a artăt urmăritorilor în ce stadiu sunt lucrările.

Cât costă o casă în Hatz Residence și în ce stadiu sunt lucrările la complexul rezidențial

Dorian Popa nu mai are timp de vacanțe exotice pentru că s-a întors la treabă. Artistul a reluat concertele și evenimentele, dar nu uită nici de proiectul lui de suflet – complexul rezidențial Hatz Residence.

Cartierul rezidențial făcut de Dorian Popa are un plan foarte bine făcut. Casele sunt în construcție de ceva timp, iar artistul vrea să le vândă gata mobilate. Locuințele vor avea 120 de metri pătrați și o curte generoasă. Prețul nu este unul fix, dar se învârte în jurul a 200.000 de euro.

Într-un interviu recent, el a vorbit deschis despre acest aspect și a dezvăluit la ce trebuie să se aștepte cei care vor să se învecineze cu el.

„În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele”, a declarat Dorian Popa pentru Click!.

Citește și: Dorian Popa s-a dezbrăcat în fața Turnului Eiffel și a stârnit controverse pe Instagram. Ce i-au spus fanii la imaginile văzute

Dorian Popa a mai spus că face acest lucru din pasiune și că din acest motiv, nu s-a lăsat intimidat de situația imobiliară din perioada pandemiei. El are planuri mari pentru viitor, în acest domeniu și nu se va opri aici.

„’Sunt foarte fericit că, uite, de bine, de rău, s-a mai echilibrat situația un pic. Chiar dacă, economic, e un pic ciudățel cu inflația asta ultra boostată, îmi place că lucrurile s-au deblocat. Muncim cu drag. Șantierele mele sunt aproape de „Gata!”. Eu mă pregătesc, ușor-ușor, pentru următoarele case din cartier. Deși încă nu am vândut nimic, eu vreau să construiesc. Mie îmi place să construiesc. „Și când oi vinde!…”, așa îmi spun în fiecare zi, când mă stresez pe șantiere”, a mai adăugat Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa, probleme cu legea. Ce i s-a întâmplat și ce trebuie să facă trei luni de zile

Care arată acum complexul Hatz Residence. Dorian Popa a dezvăluit noi imagini de pe șantier

Cum ne-a obișnui deja, artistul este foarte implicat în acest proiect. El merge adesea pe șantier, verifică lucrările și împarte cu urmăritorii lui imagini de la fața locului, de la șantier.

Asta a făcut și de data acasta când le-a arătat potențialilor clienți la ce să se aștepte dacă își doresc să se învecineze cu el. Dorian Popa a filmat totul și a postat un nou vlog pe canalul lui de Youtube. Până în prezent, doar clădirile au fost ridicate și mai este mult de lucru. Acum, muncitorii să pregătesc să asfalteze aleile, iar artistul nu s-a ferit să pună umărul la treaba,

„Umplem cu pâmânt de primă mână. Ia uite-l, pământ, nu glumă.”, a strigat Dorian, în timp ce le arăta fanilor imagini de pe șantier. „Avem așa: fier de 10, fier de 8 pentru grindă, stâlpii de 12, torul făcut de băieți ca la carte. O să facem și trotuarele, acum băieții se pregătesc ușor de turnarea radierului. În paralel, au tras și partea electrică”, a dezvăluit Dorian care se află cu lucrările pe ultima sută de metri.

Loredana Chivu, fără inhibiții la o petrecere exclusivistă. Cum arată în cea mai strâmtă și scurtă rochie purtată vreoda... Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima fotografie postată, în calitate de cuplu. Cum s-au pozat: „Înainte de Americ...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x