Cât de frumoasă este sora lui Theo Rose. Tânăra este și ea artistă: "Cele mai superbe surori"

Theo Rose este o persoană foarte cunosută în showbiz-ul autohton, însă foarte puțini știu cum arată sora ei mai mare, care este de o frumusețe răpitoare.

Theo Rose este o persoană foarte cunosută în showbiz-ul autohton, însă foarte puțini știu cum arată sora ei mai mare, care este de o frumusețe răpitoare.

Instagram

Theo Rose impresionează de fiecare dată cu aparițiile ei impecabile și cu frumusețea deosebită, însă foarte puțin știu că artista are o soră la fel de frumoasă. Raluca Diaconu este o prezență deosebită și încântă cu aspectul său fizic.

Mai mult decât atât, nu doar Theo Rose se bucură de o carieră răsunătoare în industria muzicală, ci și sora ei, care este o interpretă foarte cunoscută de muzică populară.

Cât de frumoasă e sora lui Theo Rose

Artista își ține viața personală departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor, însă sora ei este destul de activă pe contul de Instagram, acolo unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai frumoase momente din viața ei.

Raluca Diaconu este o blondină extrem de simpatică, care înduioșează de fiecare dată inima internauților cu frumusețea sa răpitoare. Tânăra face furori pe rețelele sociale cu superbele trăsături ale feței și cu trupul de invidiat.

Citește și: Cât câștigă Theo Rose din postările de pe Instagram. Sumele au fost spuse chiar de ea

De asemenea, cele două surori seamănă extrem de mult, lucru evident dintr-o imagine publicată de Raluca pe Instagram. Postarea a strâns mai bine de 3 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii, semn că tânăra este urmărită de foarte multe persoane.

Deși nu publică prea multe imagini, se pare că Theo și sora ei petrec foarte mult timp împreună și se înțeleg de minune. Relația dintre cele două fiind una extrem de puternică și specială.

Reacțiile pozitive ale prietenilor din mediul online nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să le mărturisească că sunt superbe.

"Sunteți superbe. 💙🤗" sau "Cele mai frumoase surori. Sunteți extrem de drăgute, vă pup", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au ținut neapărat să le transmită celor două complimente și laude pentru modul în care arată.

Citește și: Cum arată Theo Rose fără niciun pic de machiaj pe față. Adevărul despre chipul său

Raluca Diaconu este mai mare cu 11 ani decât sora ei și are o voce de aur, însă nu iese prea des în lumina reflectoarelor. Aceasta păstrează o interactiune continuă cu prietenii săi din mediul online și îi încântă de fiecare dată cu cele mai spectaculoase postări.

Ce spune Theo Rose despre planurile sale de viitor

Invitată în cadrul emisiunii Acces Direct, Theo Rose a venit însoțită și de iubitul ei, nepotul lui Nea Marin. Cei doi au oferit telespectatorilor un sărut pasional, dar mai mult decât atât, tânăra a vorbit și despre căsătorie.

"Păi știi, cu cât ma înteabă lumea mai des cu atât îmi vine să stau mai departe de acest subiect.", a spus ea despre căsătorie, vizibil în glumă și cu zâmbetul pe față.

Cântăreața a dezvăluit faptul că nu exclude gândul de a se căsătorii în viitorul apropiat.

"Părinții tăi nu pun presiune pe tine?", a mai fost una dintre întrebările Mirelei Vaida pentru artistă.

Theo Rose a oferit un răspuns rapid în ceea ce privește întrebarea Mirelei Vaida: "Nu pun presiune. Mama și tata au înțeles că lucrurile o să se întâmple atunci când o să simțim. Părinții mei îl iubesc pe Alex, avem 4 ani împreună. Căsătoria este doar un pas pe care noi l-am face doar atunci când condițiile care să ne permită acest lucru.", a mai declarat frumoasa șatenă.

Ultimele știri