Antena Căutare

Catinca Roman răspunde acuzațiilor surorii ei, Oana Roman. Cum a justificat că nu și-a mai văzut mama, pe Mioara, de 6 luni

Catinca Roman a explicat motivul pentru care nu și-a mai vizitat mama, pe Mioara Roman, în ultima perioadă.

mioara roman si fiicele ei, oana si catinca, intr-un colaj de imagini Galerie
Catinca Roman a trecut prin momente dificile după ce și-a pierdut tatăl | Instagram, captură XNS, Antena Stars

Designerul vestimentar a trecut prin momente dificile, după ce și-a pierdut tatăl în toamna anului trecut. Ea a răspuns acuzațiilor formulate de către sora ei, Oana Roman, cum că nu și-ar mai fi vizitat mama de 6 luni.

Citește și: Oana Roman, mesaj neașteptat după despărțirea de Marius Elisei: „Am trăit ani de zile de abuz”

Ce mesaj a transmis Catinca Roman. Sora ei, Oana Roman, i-ar fi reproșat că nu și-a mai vizitat mama în ultimele luni

În intervenția pe care a avut-o la Antena Stars, Catinca Roman a explicat că nu are nimic de comentat la reproșurile pe care Oana Roman i le-ar fi adus în mediul online. Dimpotrivă, designerul vestimentar are de gând să se ducă să-și vadă mama, implicându-se până acum așa cum a putut.

Vedeta a povestit că a trecut prin clipe dificile, după ce tatăl său s-a stins din viață.

„În ultimele luni într-adevăr am avut niște probleme pentru că l-am pierdut pe tata și am trecut foarte greu peste chestia asta, lucru pe care i l-am explicat, dar de acum încolo voi relua vizitele normale.

Nu a existat niciun conflict, eu cred că ea trece printr-o perioadă extrem de grea și îmi pare rău pentru ea și cred că-și varsă năduful pe persoanele pe are nu trebuie.

Indiferent de situație, eu îi sunt alături și, indiferent de ce o să posteze și o să spună, eu tot o să-i fiu alături pentru că nu am cum altfel, pentru că o consider sora mea”, a spus ea pentru Antena Stars.

Oana Roman este cea care a făcut câteva afirmații la adresa Catincăi Roman, în mediul online:

„Azi sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă. Adevărul este ăsta. Eu nu-l mai ascund”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Catinca Roman a trecut prin momente dificile, după ce și-a pierdut, recent, tatăl

Într-un interviu acordat pentru Viva!, designerul vestimentar a recunoscut că trece prin momente dificile și, mai mult decât atât, ea și fiica sa, Calina, s-au confruntat cu probleme de sănătate.

Tatăl său, Iosif Zilahy, s-a stins din viață la 89 de ani: „El era cardiac și fusese operat la inimă și, mă rog, am știut că, la un moment dat, probabil că o să îi cedeze inima, și cam asta s-a întâmplat, în mare.

Din cauza faptului că inima nu mai funcționa la capacitatea care trebuie, au început să îi cedeze organele. Mă așteptam, îți dai seama, și cu toate acestea m-a afectat foarte tare. Nu credeam că o să mă afecteze atât de puternic”, a spus Catinca.

Citește și: Marius Elisei a răbufnit! Cum l-au afectat declarațiile fostei sale soții, Oana Roman: „Lasă-mă așa cum sunt eu”

Vedeta nu i-a spus mamei sale ceea ce s-a întâmplat, însă inevitabil Mioara Roman a aflat de la televizor.

„Nu i-am spus. Am vorbit cu Oana și stabiliserăm să nu îi spunem, dar a aflat de la televizor. Noi am crezut că, poate, nu mai reușește să fie așa atentă. Dar ne-am înșelat, după cum s-a văzut. Mama e mai bine. S-a recuperat foarte bine în centrul acela. Și-a recuperat mult din abilitățile motorii, e bine. E îngrijită de un personal profesionist, mă refer la terapie, la activități și lucruri de genul acesta.

Lumea are în continuare preconcepții legate de internarea bătrânilor în astfel de centre. Eu știi că nu prea mă apuc să intru în polemici, dar sora mea, prin natura muncii pe care o face, este implicată… Și să știi că părerile sunt, în continuare, destul de împărțite. Dar eu cred, cu toată tăria, că soluția cea mai bună în cazuri de acest gen este îngrijirea profesională.

De altfel, s-a și văzut. Pentru că, în momentul în care a început să fie îngrijită profesionist 24 din 24 de ore, starea ei s-a îmbunătățit. Sincer, nu ai cum tu, ca persoană, chiar și dacă nu lucrezi sau ai alt gen de activități, tot nu ai simțurile potrivite să îngrijești un om bolnav, oricât ai vrea. Deci e mult mai bine pentru el, pentru bolnav, în primul rând”, a mai spus ea pentru Viva!.

Alexandra Dinu a mărturisit că și-ar fi dorit ca Mario Mutu să devină actor: „Chiar am încercat cu el”. Ce rețineri a av... Antonia, fără strop de machiaj și cu bustul generos la vedere pe Internet. Cum arată tenul artistei la primele ore ale d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x