Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Catrinel Sandu a dat România pe America. Cum este viața sa peste hotare | Foto

Catrinel Sandu locuieste de cativa ani in America alaturi de sotul sau, tenismenul Gabriel Trifu, si de fiicele sale, Sara si Lara.

Catrinel Sandu

În urmă cu câțiva ani, viaţa lui Catrinel Sandu s-a schimbat pentru totdeauna şi asta pentru că a părăsit definitiv România, pentru a se muta împreună cu soţul ei în America. Mulţi ar spune că a plecat să îşi trăiască visul american, dar lucrurile nu au stat chiar aşa.

’’Mi-a fost foarte greu la început. Eu nu am plecat acolo pentru că mi-am dorit să fiu vedetă, sau să cânt şi nici pentru că mi-am dorit altă viaţă. La vârsta de 30 de ani eram realizată, adică aveam o casă, o maşină, o carieră, dar a apărut soţul meu şi totul s-a schimbat”, a declarat Catrinel.

Giulia Anghelescu, schimbare radicală de look. Uite cum arată artista după implantul cu silicoane! | Foto

După ce s-a căsătorit cu fostul tenismen, Gabriel Trifu, viaţa lui Catrinel a căpătat un alt sens. Cei doi au împreună două fetițe, Sara și Lara.

’Copiii m-au schimbat enorm. Chiar nu-mi amintesc de mine cum eram înainte să fiu mamă. Vorbeam cu o prietenă şi mă gândeam ce nefericită eram înainte să le am pe fetiţe. Am învăţat să apreciez un apus şi un răsărit şi să redescopăr viaţa”, a mărturisit ea.

După ce a plecat în ţara tuturor posibilităţilor, Catrinel s-a responsabilizat şi şi-a luat în serios rolul de mamă şi de soţie.

“Am învăţat să gătesc. Supa de găluşte este preferata familiei şi m-am specializat. Înainte când locuiam singură în ţară o rugam mereu pe mama să îmi gătească şi la sfârşit de săptămână îmi pregătea pacheţelul, iar eu mergeam să îl iau”, a mai spus ea.

Cu toate că vine în România în fiecare vară cu fetele, Catrinel nu se gândeşte să mai revină în ţară definitiv.

”Sara de exemplu îmi spune că dacă luăm bunicii în America ea nu are de ce să mai vină. Ea vede România ca pe un cerc de câteva persoane apropiate. Eu m-aş mai întoarce, însă acum nu mai pot eu de una singură să decid. Copiii acolo s-au născut aşa că nu ştiu ce să zic, nu cred că mă mai întorc”, a mai adăugat ea.

În America, Catrinel a reînceput să predea lecţii de balet, aşa cum făcea şi în ţară. “Muncesc mult, dar mă bucur că am reuşit să ajung la kilogramele dinainte de a rămâne însărcinată”, a mai spus ea.

Second week of school... 👍😘

A post shared by Catrinel Sandu (@catisandu) on

Cum a aflat Catrinel Sandu ca fostul ei soț are o relație cu o altă femeie

Pe 11 noiembrie 2019, Catrinel Sandu s-a căsătorit cu alesul inimii sale, medicul stomatolog Steve Schroeter. După o relație de doi ani, cei doi au ales să își unească destinele într-un eveniment intim și discret, unde le-au fost alături apropiații.

Deși acum inima vedetei este plină de fericire, puțini știu de drama prin care Catrinel a trecut. Ea a fost căsătorită cu fostul jucător de tenis, Gabriel Trifu, dar a divorțat în 2017 după ce a aflat de infidelitățile acestuia.

Speak, mai sincer ca niciodată! Ce mărturisiri a făcut despre copilăria lui: "Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală"

❤️

A post shared by Catrinel Sandu (@catisandu) on

După o căsnicie de 11 ani, Catrinel a aflat că soțul ei ducea o viață dublă în Florida. Ea a anunțat pe toată lumea pe un site de socializare că ei au hotărât să o ia pe drumuri separete.

Se pare că vedeta a fost sunată chiar de amanta soțului pentru a fi pusă la curent cu infidelitatea partenerului său.

Catrinel Sandu este o femeie foarte puternică, reușind să treacă peste dramele din viața sa.

Din păcate, acesta nu a fost singurul eșec din dragoste pentru fosta ‚bebelușă’. Ea se despărțea în 2004 de Lucian Viziru, din același motiv: infidelitatea. Catrinel a dezvăluit în emisiunea Antena Stars, că actorul o înșelase cu cea mai bună prietenă.

Recomandari