Căutare Live

Ce avere are Macaulay Culkin, cel mai cunoscut copil-actor din lume după filmele “Home Alone"

Macaulay Culkin, actorul care a devenit faimos de la o vârstă fragedă datorită rolului său din “Singur Acasă”, are acum 41 de ani și se bucură de o avere impresionantă.

Din 1994, Macaulay Culkin a renunțat la actorie, dar are suficienți bani cât să trăiască liniștit până la adânci bătrâneți

Getty

Actorul din “Singur Acasă” a cunoscut succesul încă din copilărie, în urmă cu 32 de ani, pe când era doar un puști. Simpaticul Kevin, din filmul care e revăzut de aproape toată lumea de sărbători, a câștigat fani la nivel international.

Flmul care a debutat în 1990 a avut un succes incredibil și a încasat uriașa sumă de 476 milioane de dolari la nivel mondial. Astfel, Macaulay Culkin în vârstă de doar 10 ani pe atunci, s-a transformat într-o vedetă la Hollywood.

Succesul nu i-a adus doar fericire lui Macaulay Culkin

Macaulay Culkin a avut o copilărie extrem de grea. A fost nevoit să îndure tratamentul nemilos pe care tatăl lui i-l aplica. Actorul, acum în vârstă de 41 de ani, pune comportamentul tatălui pe seama invidiei.

Citește și: Macaulay Culkin apare în noul sezon din “American Horror Stories”. Ce rol are și cum arată actorul în serial

Din 1994, Macaulay Culkin a renunțat la actorie, doar pentru a reveni în 2003, după ce a primit un rol în filmul Will and Grace. Problemele cu drogurile și alcoolul i-au afectat atât viața personală, cât și pe cea profesională.

''Călătoream prin toată ţara şi eram închis într-o cameră cu un om care nu mă plăcea. Un om rău. Care m-a abuzat fizic şi psihic. Pot să vă arăt cicatricile mele. Era gelos pe mine şi mă ameninţa. Tot ceea ce a încercat să realizeze în viaţă, mie mi-a ieşit chiar înainte de 10 ani”, a spus actorul într-un podcast al artistului Marc Maro preluat de news.com.

Cu toate acestea, după perioade de recuperare și dezintoxicare, el a recreat în 2018 câteva momente din filmul “Singur Acasă” pentru o reclamă Google. Joe Pesci și Daniel Stern îi interpretau pe tâlharii din film. Astăzi, Joe Pesci are 78 de ani, iar Daniel Stern are 64 de ani.

Ce avere are Macaulay Culkin, starul filmului Home Alone

În prezent, Macaulay nu mai ține legătura cu niciunul din părinții săi, după un lung proces cu aceștia în care miza principală a fost averea de 17 milioane de dolari a starului.

Macaulay și iubita lui, Brenda Song, au devenit părinți în urmă cu puțin timp, având un fiu pe nume Dakota Song Culkin. Puțini au știut că Macaulay are o relație atât de serioasă de mult timp, în special pentru că e foarte discret atunci când vine vorba de viața lui personală.

Citește și: Modificarea pe care Macaulay Culkin vrea să o facă filmului Singur Acasă 2, la 29 de ani de la premieră. Ce vrea starul să schimbe

Macaulay Culkin și Brenda Song s-au cunoscut în Thailanda, în timpul filmărilor pentru „Changeland” (2019). De atunci, cei doi au început o poveste de iubire. Rodul dragostei lor este un băiat minunat, potrivit news.ro.

Micuțul Dakota e norocos să se nască într-o așa familie, cu o avere impresionantă. Nu doar Macaulay a început cariera de actor din copilărie, ci și Brenda, când a debutat în anii 90 în “Thunder Alley, Fudge”.

Filmul care a consacrat-o a fost “The Suite Life of Zack & Cody”, ajutând-o să devină una dintre starurile cel mai bine plătite în anii 2000. Brenda are, de asemenea, și o carieră strălucită în modeling. Frumoasa asiatică are o avere de 5 milioane de dolari.

Între timp, Macaulay, cu toate afacerile sale, modeling, podcast și banii din actorie, a strâns o avere de 18 milioane de dolari.

Cum arată Ami Teiceanu, femeia care i-a dăruit lui Liviu Vârciu prima fiica. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de drag... Minodora este de nerecunoscut. Imaginea cu artista care i-a ingrijorat pe fani: "Ești exagerat de slabă.."...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x