Macaulay Culkin apare în noul sezon din “American Horror Stories”. Ce rol are și cum arată actorul în serial

Macaulay Culkin, puștiul pe care ni-l amintim cu toții din “Singur Acasă”, are acum 40 de ani și apare în noul sezon din seria thriller “American Horror Story”.

Sezonul 10 din serialul care și-a creat deja un renume datorită poveștilor înfricoșătoare cu iz american va fi lansat în sfârșit, după ce a fost amânat mai multă vreme din cauza pandemiei de coronavirus.

profimedia

Creatorul serialului de groază a împărtășit vestea cu fanii seriei, postând o fotografie pe contul său de Instagram cu Macaulay. Prin postarea lui Ryan Murphy, fanii serialului “American Horror Story” au reușit să vadă un altfel de Macaulay Culkin, care nu seamănă nici pe departe cu cel pe care îl știm din “Singur Acasă”.

Sezonul 10 din serialul care și-a creat deja un renume datorită poveștilor înfricoșătoare cu iz american va fi lansat în sfârșit, după ce a fost amânat mai multă vreme din cauza pandemiei de coronavirus.

În sezonul 10 vor apărea câteva personaje cunoscute, prezente și în celelalte sezoane ale faimosului serial, cum ar fi Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Angelica Ross, Finn Wittrock, Adina Porter și Lily Rabe.

Citește și: Modificarea pe care Macaulay Culkin vrea să o facă filmului Singur Acasă 2, la 29 de ani de la premieră. Ce vrea starul să schimbe

Macaulay Culkin apare alături de Leslie Grossman, într-o scenă de iarnă, în preajma Crăciunului. Având în vedere că show-ul s-a reinventat constant, fanii seriei nu știu exact la ce să se aștepte, dar cu siguranță sunt nerăbdători, în special după ce au văzut descrierea fotografiei postate de creator: “Something wicked this way comes” (Ceva nebunesc va veni).

Deși producătorii nu au anunțat încă o dată de lansare a noului sezon, au spus că acesta va avea premiera în 2021.

Trauma trăită de Macaulay Culkin

A devenit cunoscut de la o vârstă extrem de fragedă. La doar 10 ani, Macaulay Culkin a cunoscut celebritatea absolută odată cu rolul băiețelului neastâmpărat interpretat în filmul ''Singur acasă''.

Citește și: Macaulay Culkin, apariție rară în public. Cum a fost fotografiat recent actorul

Macaulay Culkin a avut o copilărie extrem de grea. A fost nevoit să îndure tratamentul nemilos pe care tatăl lui i-l aplica. Actorul, acum în vârstă de 40 de ani, pune comportamentul tatălui pe seama invidiei.

''Călătoream prin toată ţara şi eram închis într-o cameră cu un om care nu mă plăcea. Un om rău. Care m-a abuzat fizic şi psihic. Pot să vă arăt cicatricile mele. Era gelos pe mine şi mă ameninţa cu `Fă aşa, sau te lovesc!`. Tot ceea ce a încercat să realizeze în viaţă, mie mi-a ieşit chiar înainte de 10 ani”, a spus actorul într-un podcast al artistului Marc Maro preluat de news.com.

În prezent, Mac a rupt orice fel de legătură cu ambii părinți, după un lung proces cu aceștia în care miza principală a fost averea de 17 milioane de dolari a starului.

În ceea ce privește viața personală, celebrul actor este cunoscut pentru căsătoria sa, la numai 18 ani, cu actrița Rachel Miner, de care s-a despărțit după doi ani, și pentru relația de lungă durată cu Mila Kunis. În prezent, are o relație cu artista Brenda Song.

Ultimele știri