Ce crede Regina Elisabeta, de fapt, despre nepotul său Harry, după acuzațiile aduse Familiei Regale. Aceasta are o ultimă dorință

Regina Elisabeta a II-a știe tot ce au vorbit Harry și Meghan Markle despre trăirile lor în Casa Regală. Surse din interiorul familiei au declarat poziția Reginei față de nepotul său, dar și care este ultima sa dorință față de Harry.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Getty

În „The Me You Can't See”, serial documentar creat în colaborare cu Oprah Winfrey, Prinţul Harry a vorbit deschis despre momentul când Meghan Markle a vrut să se sinucidă, dar și despre tratamentele din timpul șederii la Casa Regală.

Declarațiile sale au ajuns și la urechile Reginei Elisabeta, care nu a putut trece cu vederea cele auzite. De asemena, interviul controversat cu Oprah Wifrey când cei doi soți au lovit Familia Regală a fost ascultat și de Regină.

Potrivit unor surse, Regina ar fi „profund supărată” de criticile „foarte personale” ale lui Harry asupra Familiei Regale, dar Prințul Charles speră la o reconciliere, potrivit The Sun.

Interviul incendiar la Oprah Winfrey al lui Meghan și Harry, din martie, a provocat revoltă pe fondul acuzațiilor de rasism și rele tratamente pentru o persoană cu suferință psihică.

Harry și-a acuzat familia care a tratat cu „neglijență totală” problemele sale de ordin psihic și emoțional și a susținut că prințul Charles l-a făcut „să sufere”. Regina Elisabeta ar avea o ultimă dorință față de Harry, ca acesta să discute cu familia și să ajungă la un consens, potrivit aceleași surse.

Momentul când Meghan Markle a vrut să se sinucidă. Ce i-a spus lui Harry chiar înainte de a vrea să facă un gest necugetat

Meghan, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit în timpul interviului controversat cu Oprah Winfrey că s-a confruntat cu probleme grave de ordin psihic, dorindu-și să se sinucidă din cauza traumelor pe care le trăia cât timp a locuit în Marea Britanie. Ducessa de Sussex a afirmat că nu a fost lăsată să ceară ajutor specializat atunci când era copleșită de gânduri negre.

Prinţul Harry a dezvăluit că soția sa îi spunea cum plănuia să-și pună capăt zilelor: „Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sale sinucigașe și aspectele practice ale modului în care avea să-și sfârșească viața. Cel mai înspăimântător lucru pentru ea a fost claritatea gândurilor. Nu era nebună, nu se automedica, fie prin pastile sau prin alcool. Era complet sănătoasă. Totuși, în liniștea nopții, aceste gânduri o trezeau, potrivit The Sun.

Înainte de a face un gest necugetat, Meghan l-a avertizat pe Harry că își va lua viața: "Nu mai vreau să fiu în viață", i-ar fi spus soția.

Citește și: Meghan Markle, din nou în atenția Familiei Regale. Ultimul său gest abuzează de titlul care "nu i se cuvine". Ce a putut să facă

Prințul Harry a declarat că ceea ce a împiedicat-o pe soția sa să lupte cu gândurile care nu-i dădeau pace nopți la rând a fost teama de a nu-l face să sufere a doua oară în viață, după moartea mamei sale Prințesa Diana, în 1997.

„Lucrul care a împiedicat-o a fost cât de nedrept ar fi pentru mine, după tot ce i s-a întâmplat mamei, să fiu pus acum în situația de a pierde o altă femeie din viața mea, cu un copil în pântece, copilul nostru", a spus Harry.

Harry a vorbit și despre încercarea de a obține ajutor din partea familiei sale în acea perioadă dificilă în care soția sa se „lupta”, însărcinată fiind cu fiul lor Archie: "Am crezut că familia mea va ajuta, dar fiecare întrebare, cerere, avertisment, oricare ar fi fost el, era întâmpinat cu liniște totală și neglijare totală", a spus el.

Citește și: Reacția Palatului Buckingham după declarațiile dure făcute de Meghan Markle și Prințul Harry, la Oprah. Ce a transmis Casa Regală

Într-o noapte, în timp ce era năpădită de gânduri sinucigașe, Meghan a susținut că s-a forțat să meargă la un eveniment cu Harry, pentru că simțea că nu poate fi lăsată singură acasă, de teama că și-ar putea lua viața.

Ultimele știri