Ce fac și cum arată Cheeky Girls acum. Prin ce sperietură legată de sănătate au trecut

În urmă cu aproximativ două decenii, gemenele Gabriela și Monica Irimia, aka Cheeky Girls, făceau senzație în Marea Britanie. În ciuda tuturor celor care le criticau muzica, româncele ajungeau să domine topurile de la acea vreme.

În urmă cu aproximativ două decenii, gemenele Gabriela și Monica Irimia, aka Cheeky Girls, făceau senzație în Marea Britanie

Profimediaimages.ro

Single-ul lor de debut, Touch My Bum, scris de mama lor, devenea piesa numărul 2 din Anglia și fetele vindeau 1,2 milioane de albume în întreaga lume.

Au urmat încă două hit-uri, Take Your Shoes OF și It's a Cheeky Holiday!, dar și un album intitulat PartyTime.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că performau în fața a 100.000 de oameni, locuiau în hoteluri de lux și călătoreau la clasa întâi, se simțeau singure.

Într-un interviu acordat în 2016, Gabriela și Monica recunoșteau că nu au deținut controlul asupra vieții și carierei lor la acel moment, iar acest lucru le-a afectat semnificativ.

Citește și: Surorile Cheeky Girls, puse să curețe pește, în Vama Veche: „Mie mi se face rău. E așa scârbos!”

Obsedate de felul în care arată, au început să se înfometeze, până au ajuns să fie anorexice. Starea precară de sănătate s-a reflectat și asupra carierei lor.

Curând, casa lor de producție a dat faliment, și au fost nevoite să facă față crudei realități. Doi ani de zile au lucrat numai pentru a își achita datoriile.

Click pe GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Cheeky Girls.

Au trecut peste momentele grave, însă anorexia a lăsat urme adânci. Monica și Gabriela au rămas cu leziuni permanente, inclusiv artrită la coloana vertebrală și la genunchi, pietre la rinichi, pierderi de memorie și leziuni digestive.

”Amintirile noastre sunt destul de pierdute acum - privind câteva imagini din călătoriile prin Orient și Europa, mă uit și îmi spun: 'Am fost de fapt acolo?'. Nu-mi amintesc pentru că eram bolnavă la vremea aceea”, a declarat Gabriela conform Mirror.

Ce mai fac acum Cheeky Girls

În prezent, Gabriela și Monica sunt la fel de apropiate și își continuă activitatea. Înainte de pandemie, Cheeky Girls au avut mai multe turnee în Marea Britanie.

De asemenea, ele au apărut în ediția Channel 4 Coach Trip, iar în 2015 Monica a jucat într-un documentar despre tinerii care se luptă să intre pe piața muncii din Marea Britanie și Ungaria.

În 2016, ea s-a căsătorit cu logodnicul ei, Shaun Taylor, care lucrează în domeniul construcților. Cei doi s-au cunoscut într-un local din centrul Londrei și au oficial relația în Goldsborough, North Yorkshire.

Citește și: Îți faci CRUCE dacă vezi „minunea”! Nea Marin le-a păcălit pe fetele de la Cheeky Girls în cel mai DIABOLIC mod posibil!

"Este un băiat foarte special. Merge la toate spectacolele ei și i-a cumpărat multe cadouri - inclusiv o mașină. Inelul de logodnă are un diamant imens", a spus mama gemenelor, Margit.

Click pe GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Cheeky Girls.

Ultimele știri