Antena Căutare

Ce înseamnă, de fapt, "ciocoflender". Florin Piersic, dezvăluire de senzație: ”Toată clasa începea să râdă pentru că știa că sunt eu!”

Florin Piersic și-a aniversat ziua de naștere în direct, la Antena 3, unde a făcut serie de dezvăluiri care mai de care mai inedite.

După ce a povestit cum a cunoscut-o pe actrița Carmen Maria Strujac, partenera lui din "Haiducii lui Șaptecai", acesta a dezvăluit ce înseamnă, de fapt, ciocoflender, apelativul pe care-l folosește atât de des.

Florin Piesic, dezvăluire de senzație la împlinirea a 84 de ani despre o mare actriță: ”M-am pupat cu ea în gară că și-acum mă dor buzele!”

"M-a întrebat cineva 'dar, de ce ne spuneți dvs ciocoflenderi, ce înseamnă asta?'. Și atunci am spus 'aveam un profesor, Mărgineanu, la liceu și care, în momentul când citea catalogul la matematică, unde eram prostul liceului și se uita în catalog și spune: 'să poftească la tablă ciocoflenderul...." Și în clipa aia toată clasa începe să râdă că știa că 'ciocoflenderul' sunt eu: cicoflenderul Piersic Florin", a povestit maestrul.

Daniel, fiul lui Florin Piersic, mesaj emoționant la aniversarea marelui actor: ”Sunt mândru că ești tatăl meu și te iubesc!”

Daniel, fiul lui Florin Piersic, mesaj emoționant la aniversarea marelui actor: ”Sunt mândru că ești tatăl meu și te iub... Inna, în topul celor mai bogate vedete din lume. Vezi cine sunt ceilalți români care apar în acest top...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x