Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Florin Piersic, dezvăluire de senzație la împlinirea a 84 de ani despre o mare actriță: ”M-am pupat cu ea în gară că și-acum mă dor buzele!”

Florin Piersic a împlinit 84 de ani și și-a sărbătorit ziua în direct, la ”Sinteza Zilei”, unde a făcut o mărturisire inedită. 

Invitat în cadrul emisiunii de la Antena 3, marele actor a dezvăluit cum a întâlnit-o pe actrița Carmen Maria Strujac, partenera lui din "Haiducii lui Șaptecai".

Totul s-a petrecut după un spectacol, iar în acel moment, el și-a făcut o promisiune: ”Am zis dacă-mi scapă asta, sunt boul neamului! Și atunci te-am luat și tu ai spus: 'ați fost extraordinar, sunt atât de emoționată, ce frumos ați jucat pe nebunul ăsta.

Corina Chiriac, Irina Loghin, Florin Zamfirescu, Ștefan Bănică, Draga Olteanu Matei și alte nume mari îi urează La Mulți Ani lui Florin Piersic

Și am zis: 'păi, eu la nebuni mă pricep. Zic: nu vrei să mă conduci la gară?' M-a condus la gară. Știu că nu-ți face plăcere ce-ți spun, dar îmi face mie plăcere: atâta m-am pupat cu tine în gară că și-acum mă dor buzele, că ne-am despărțit greu și, când am ajuns la București, în capul meu nu erai decât tu", a mărturisit Florin Piersic.

Recomandari