Antena Căutare

Ce studii are Dorian Popa! Toată lumea îl admiră pentru muzică și fizic, dar nimeni nu s-a gândit la asta

Dorian Popa a cucerit întreaga suflare feminină din România cu muzica sa, dar și cu aspectul fizic pe care s-a concentrat îndelung în ultima perioadă. Lucrat la sală, cu o dantură impecabilă și un bronz uniform, artistul care a făcut furori cu hitul "Hâtz, Johnule" ascunde un mare secret. Ce studii are Dorian Popa?

Ce studii are Dorian Popa! Toată lumea îl admiră pentru muzică și fizic, dar nimeni nu s-a gândit la asta
Dorian Popa

Puțini sunt cei care știu că pe lângă talentele artistice, Dorian Popa se pricepe și la finanțe. Cântărețul este economist la bază, căci a absolvit Academia de Studii Economice. Deși nu a profesat niciodată în domeniu, Dorian ar avea către ce să-și îndepte atenția în cazul în care ar renunța la muzică.

Mai mult, pe lângă concerte și evenimente la care participă, Dorian și-a investit banii câștigați într-o nouă afacere, un magazin de haine în Capitală.

Dorian Popa este susținut în carieră de două femei importante în viața sa

Da, nu una, ci două și amândouă sunt celebre. Dacă pe iubita lui o știm, căci se afișează împreună la evenimentele mondene, "Mamișor", adică mama artistului, a devenit faimoasă după ce a participat împreună cu Dorian în primul sezon "Asia Express".

Ambele îl susțin necontenit și îi sunt alături la bine și la greu

Star Matinal. Prima imagine cu iubitul Alinei Eremia... Actriţa Marsha Kramer, care a apărut în serialul "Modern Family", a murit la vârsta de 74 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x