Căutare Live

Cea mai norocoasă româncă stârneşte invidia şi celor mai bogate dive de la Hollywood! Frumoasa blondină trăiește o viață de prințesă

Povestea Cenuşăresei moderne! După ce a petrecut sărbătorile de iarnă în luxul în care este obişnuită şi a fost răsfăţată cu zeci de cadouri scumpe sub brad, căci deh...aşa e să ai soţ milionar, viaţa frumoasei Ella Arjandas este o continuă vacanţă!

Românca noastră, soţia unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume, are un stil de viaţă de invidiat, dar şi un stil vestimentar foarte bine pus la punct! Cele mai scumpe haine şi accesorii, vacanţe de mii de euro în cele mai exotice locuri de pe mapamond...ce să mai, pasiuni costisitoare nu alta pentru cea mai rafinată româncă!

Imaginile spun totul! În câteva cuvinte, o blondină superbă și viața ei de prințesă. Ella Arjandas are o pasiune petru gențile de firmă, iar doar una din ele valorează cât un apartament în buricul capitalei, și să nu mai punem la socotelă ceasurile, bijuteriile și colecțiile impresionante de ochelari de soare și pantofi dar și rochiile create doar de designeri celebri. Unele dintre ele fiin chiar unicat.

Nimic nu este prea scump pentru ea! În ceea ce privește principiile de la care nu se abate câd vine vorba de garderbă, soția milionarului poate cheltui sume enorme pe haine.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri