Căutare Live

Cei mai frumoși bărbați din lume, potrivit oamenilor obișnuiți. Un român îl depășește pe Jason Momoa

Recent, rețeaua de socializare, Reddit, a realizat un sondaj de opinie despre oameni celebri pe care utilizatorii îi consideră cei mai atractivi. Oamenii puteau alege pe oricine le plăcea, celebrități de toate genurile și vârstele și chiar personaje de film. Iată care sunt bărbații de pe listă.

Sondaj de opinie despre oameni celebri pe care utilizatorii îi consideră cei mai atractivi

Profimedia Images

Bright Side a preluat acest top și a publicat această listă cu cei mai atrăgători 20 de bărbați, potrivit utilizatorilor de internet. Și sperăm că este și pe placul tău.

20. Jensen Ackles
19. Tom Hardy
18. Pierce Brosnan
17. Jason Momoa
16. Chris Evans
15. Ryan Reynolds
14. Harrison Ford
13. Keanu Reeves
12. Hugh Jackman
11. Sebastian Stan
10. Matt Bomer
9. Jon Hamm
8. Chris Hemsworth
7. Ewan McGregor
6. Marlon Brando
5. Danny DeVito
4. Paul Rudd
3. Idris Elba
2. Viggo Mortensen as Aragorn
1. Henry Cavill

Cu cine se iubește românul care a cucerit Hollywood-ul

Sebastian Stan, românul care a cucerit Hollywood-ul, a fost surprins recent la plajă alături de noua sa iubită, Alejandra Onieva. Deși el e cunoscut în întreaga lume, puțini știu cum arată partenera sa.

Sebastian Stan s-a născut în Constanța. Când era copil, el și mama sa s-au mutat întâi în Austria, după care s-au mutat în Statele Unite ale Americii, unde el a reușit să își facă un renume la Hollywood.

Printre primele sale proiecte cunoscute se numără Gossip Girl, Black Swan și Once Upon A Time. El a devenit un actor cunoscut la nivel mondial cu ajutorul rolului lui Bucky Barnes, din Universul Cinematografic Marvel, rol pe care l-a interpretat inițial în pelicula Captain America: The First Avenger.

În timpul unei vacanțe din Ibiza, Spania, locație în care Stan și-a serbat cea de-a 39-a zi de naștere, actorul a fost surprins alături de iubita sa, Alejandra Onieva, scrie Page Six.

În vârstă de 29 de ani, Alejandra Onieva e o actriță originară din Spania, cunoscută pentru rolul lui Soledad Castro Muntenegru, din telenovela El secreto de Puente Viejo. Ea a apărut și în producția Alta Mar, în care a apărut alături de Jon Kortajarena.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Nu se știe exact când Stan și Onieva și-au început relația, potrivit Page Six. Aceștia au fost văzuți în public prima dată în vara anului 2020. Onieva a confirmat relația cu actorul în iunie 2021.

De ziua de naștere a lui Sebastian Stan, Onieva a publicat un video cu ea și iubitul ei, în care apar numeroase imagini din viața lor personală.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Dani Oțil și Gabriela și-au botezat fiul. Ce imagini au apărut cu cei doi părinți și micuțul lor, de la eveniment...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri