Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Cine sunt și cum arată socrii Cleopatrei Stratan. Ce spun părinții lui Edward Sanda despre viitoarea noră

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au logodit aseară. Artistul i-a oferit inelul frumoasei artiste, iar acesta se pare că a fost cel mai important cadou în ziua în care a împlinit 18 ani.

Edward Sanda la lansarea primului album

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste, dar lucrurile sunt destul de serioase între ei. Mai mult decât atât, părinții celor doi s-au cunoscut deja și totul merge de minune.

Seara dintre 5 și 6 octombrie a fost cu totul specială pentru cei doi, pentru că Edward a pregătit cel mai frumos cadou pentru Cleopatra: o cerere în căsătorie, imediat după miezul nopții. „Mi-am dorit foarte mult să fie un moment intim și să fim doar noi doi”, povestește Edward, care s-a pregătit foarte mult pentru alegerea inelului de logodnă. „Complice” și ajutor i-a fost mama lui, alături de care a umblat prin foarte multe magazine. „A fost o nebunie, am intrat, cred, în toate magazinele chiar și de câte 5-6 ori, pentru că îmi doream să găsesc acel inel perfect pentru ea. Am trăit ceva emoții și în privința dimensiunii, pentru că nu am avut cu mine un alt inel de model și nu știam exact mărimea. Dar s-a potrivit perfect!”, adaugă artistul Famous Production.

La rândul ei, Cleopatra spune că „deși mă gândeam că se va întâmpla într-o zi, în niciun caz nu mă așteptam ca cererea să vină acum. Și de ziua mea! Așa că m-a luat prin surprindere și am fost foarte emoționată! Am spus <Da!> și sunt fericită”.În urmă cu ceva timp, părinții artistului au declarat pentru Antena Stars că s-au văzut cu părinții Cleopatrei și că deja s-au familiarizat unii cu ceilalți: "Sunt niște oameni deosebiți, oameni calzi, primitori, distractivi. A doua întâlnire deja eram familiarizați cu toții. Am stabilit lucruri serioare: nunta, botezul."Despre Cleopatra Stratan s-a scris recent că este și însărcinată, dar Edward a lămurit rapid lucrurile pe pagina sa de Instagram: "Eu și Cleopatra Stratan nu așteptăm niciun copil. De la noi o să știți întotdeauna adevărul.".

Mama, tatăl și surioara de numai 4 anișori au fost aseară prezenți la ziua de naștere a Cleopatrei Stratan. "Socrii" Cleopatrei sunt extrem de mândri de carierele celor doi copii și îi susțin necondiționat. În trecut mama artistului a declarat că este foarte mulțumită de faptul că fiul ei a găsit o fată care să-l merite cu adevărat.La mulți ani TATA! Te iubim muuult! 🙏❤️🔥

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial) on


Mai mult, cei doi îndrăgostiți sunt susținuți în dragostea lor și de actorul Dan Badea și soția sa, Mădălina, care se pare că sunt viitorii nași de cununie. Cei doi au fost și ei prezenți aseară la cererea în căsătorie. Fanii sunt extrem de fericiți pentru alegerea făcută și chiar le-au trimis mesaje: "Felicitări pentru alegere".


Recomandari