Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, ipostaze incendiare într-o pereche de pantaloni cu decupaj. Ce le-a atras atenția fanilor

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a ridicat gradele în termometre cu o pereche de pantaloni cu decupaj ce nu au putut trece neobservați.

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a ridicat gradele în termometre cu o pereche de pantaloni cu decupaj ce nu au putut trece neobservați

Instagram

Dorian Popa este unul dintre cele mai apreciate și cunoscute figuri din mediul online. Acesta se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu o iubita de-a dreptul superbă, care atrage atenția de la fiecare apariție a sa.

Mai mult decât atât, Claudia Iosif, cunoscută și pe numele de Babs, este adepta celor mai provocatoare piese vestimentare ce îi scot în evidență atuurile fizice, iar drept dovadă stau postările de pe rețelele sociale.

Cum arată Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, într-o pereche de pantaloni cu decupaj

De curând, Babs a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine care a încins atmosfera și a pus pe jar publicul masculin. Focoasa brunetă a îmbrăcat un top negru și o pereche de pantaloni cu decupaj, care i-au pus într-o lumină bună cele mai frumoase părți ale corpului.

Citește și: Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, topul roz care i-a lăsat la vedere bustul generos. Cât de bine arată Babs

Ținuta i-a scos în evidență bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri, iar superbele trăsături ale feței nu au putut trece neobservate.

De asemenea, iubita lui Dorian Popa a asortat cu piesele vestimentare o geană unică, dar și câteva bijuteri strălucitoare. Claudia Iosif a făcut furori cu postarea ei care a strâns mai bine de 26 mii de aprecieri și o mulțime de reacții.

Nici reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu s-au lăsat prea mult așteptate. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este o prezență deosebită și că seamănă cu o păpușă Barbie.

Citește și: Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, sexy cu umerii goi. Cum impresionează Babs pe rețelele de socializare

"Ce frumoasă ești, Babs💙💛!", "😍 Barbie🔥 ❤️❤️❤️" sau Ești minunată!!! "❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Un lucru este evident, Claudia Iosif este posesoarea unui trup de invidiat și a celor mai provocatoare forme. La cei 38 de ani, bruneta este o femeie superbă și nu ezită să își afișeze atuurile fizice pe platformele digitale.

Ce diferență de vârsta e între Dorian Popa și iubita lui, Babs

Dorian Popa și Claudia Iosif formează unul dintre cele mai puternice și solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de câtiva ani, însă nu se grăbesc să facă pasul cel mare spre altar.

Babs este designer vestimentar. Cel mai important critic și „consultant” al său este Dorian Popa, deși acesta nu are studii în domeniu. Deși artistul îți ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața lui, foarte puțini știu faptul că iubita lui e mai mare cu 6 ani decât el.

Chiar dacă există această diferență de vârstă între ei, cei doi nu pun accent pe acest lucru și sunt dovada vie că dragostea nu are niciodată vârstă.

Artistul și iubita lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care încearcă să o țină cât mai departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor.

Ultimele știri