Căutare Live

Colectia de diamante a celebrei Elizabeth Taylor, expusa in Beverly Hills

Mai multe bijuterii care i-au apartinut actritei Elizabeth Taylor au fost expuse de casa Bulgari intr-un magazin din Beverly Hills, Los Angeles.

Cea mai de pret bijuterie este un colier cu diamante si safire, primit cadou de actrita la nunta ei cu Richard Burton, in 1964. Numai diamantele de pe el sunt de 60 de karate! Colectia e prezentata la o faimoasa bijuterie din Beverly Hills si poate fi admirata pana la sfarsitul lui martie.

Elizabeth Rosemond a fost o actrita americana de film. Este considerata „ultima stea a Hollywood-ului de altadata”. A fost distinsa cu Premiul Oscar de doua ori si a primit de la American Film Institute „Premiul pentru intreaga cariera”. S-a stins din viata in 2011, la la 79 de ani.

foto: Hepta.ro

Simona Nae, o optimista incurabila: Ce sfaturi le da fanilor de pe retelele de socializare... In plina iarna, Ruby e fierbinte! Vezi fotografia direct din aparatul foto!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri