Corina Bud a fost surprinsă în cele mai provocatoare ipostaze. Cum arată într-un sutien din dantelă

Puțini își mai amintesc de Corina Bud, cea care a făcut senzație acum 5 ani cu melodia "Fete din Balcani", însă un lucru este sigur, artista își bucură fanii cu o mulțime de fotografii provocatoare și ipostaze incendiare.

La vârsta de 40 de ani, Corina arată de-a dreptul spectaculos și pare că a găsit elixirul frumuseții

Corina Bud a rămas una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, chiar dacă s-a retars din lumina reflectoarelor de ceva timp. Frumoasa blondină duce o viață frumoasă și împărtășește fiecare eveniment important cu prietenii din mediul online.

Artista a impresionat publicul cu talentul ei, dar și cu aspectul său plăcut. La vârsta de 40 de ani, Corina arată de-a dreptul spectaculos și pare că a găsit elixirul frumuseții.

Cum arată Corina Bud într-un sutien din dantelă

Artista face senzație pe rețelele de socializare, unde publică diverse fotografii în care corpul ei de zeiță iese cel mai mult în evidență.

Recent, Corina s-a lăsat fotografiată în una dintre cele mai provocatoare ipostaze, spre deliciul admiratorilor. Aceasta și-a scos bustul generos și posteriorul la înaintare cu ajutorul unei ținute care a pus pe jar tot publicul masculin. De asemenea, un lucru este clar, frumoasa blondă este posesoarea unui corp provocator și bine lucrat în sala de sport.

Citește și: Cântăreața Corina s-a pozat goală și cu formele la vedere! Vedeta, lipsită total de inhibiții

Artista a apelat la un sutien din dantelă care îi pune într-o lumină bună bustul și look-ul inedit, excentric. Și accesoriile au rolul lor în fotografie, acestea o fac pe Corina Bud extrem de sexy și îi oferă un strop de senzualitate.

Fotografia Corinei a strâns 1.200 de aprecieri și a generat o mulțime de comentarii pozitive. Fanii au ținut neapărat să îi mărturisească că arată de-a dreptul superb, iar stilul ei este unul foarte sexy.

Artista nu încetează să își surprindă fanii cu aparițiile ei excentrice și spectaculoase. Se pare că lucrurile încep să meargă foarte bine în viața Corinei. Aceasta s-a lăsat fotografiată în cea mai senzuală ținută, chiar în Dubai, unde a ales să își facă vacanța și să petreacă sărbătorile de iarnă.

Citește și: Corina Bud și-a scos trupul de zeiță la soare. Vedeta s-a fotografiat în cele mai fierbinți ipostaze | Foto

Corina a apelat la o ținută cu imprimeu de leopard și cizme negre, lungi, care i-au venit minunat.

Stilul ei vestimentar și felul ei de-a fi au impresionat o mulțime de oameni, care au ajuns să o îndrăgească doar pentru acest lucru.

Corina Bud a lansat o piesă nou

În ultimii ani, Corina Bud a decis să stea departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, însă s-a întors rapid la viața de artist. Aceasta a lansat piesa "SUPERSTAR" pe data de 8 mai anul trecut, însă a avut un succes extraordinar de mare.

Noua piesa a Corinei a strâns 156.991 de vizionări și foarte multe comentarii. Fanii au ținut să îi spună artistei că i-au simțit lipsa și au așteptat cu nerăbdare noua ei melodie.

"Super tare melodia, mi-e dor de tine, Corina!" sau "Bine ai revenit, Corina! Ne-a fost dor de tine.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ultimele știri