Cornel Galeş a murit cu puţin timp înainte de încheierea procesului pentru averea fostei soţii

Cornel Galeş a murit înainte să afle sentința procesului.

Cornel Gales a murit

Fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit duminică, într-un accident de mașină în Spania. Acesta nu a apucat însă să termine procesul în care se judeca cu fiii artistei și astfel, să afle sentința.

După decesul cântăreței, Cornel Galeș a fost implicat într-un scandal de proporții cu cei doi copii ai artistei dintr-o căsnicie anterioară, Marian Cristinel și Valeriu Mugurel Sfetcu.

Fiii regretatei artiste și Conel Galeș se judecau pe avere

Fiii Ilenei Ciuculete l-au aczuat pe Cornel Galeș că a vândut fără acordul lor o vilă de 200.000 de euro, aproximativ trei kilograme de bijuterii din aur, poşete, zeci de perechi de pantofi, haine de blană în valoare de 5.000 de euro şi costume populare în valoare de 40.000 de euro.

Anul trecut, magistrații au dat o decizie privind împărțirea averii Ilenei Ciuculete între cei doi fii și fostul soț. Lui Cornel Galeș îi revenise suma de 23.000 de euro, cotă-parte din banii încasați din vânzarea casei din Capitală, și 4.000 de lei din drepturile de autor.

Pentru că Cornel Galeș nu a acceptat sentința, a atacat-o cu apel la Tribunalul București. Primul termen în proces a avut loc pe 26 septembrie, iar magistrații au stabilit un nou termen pe 13 decembrie. Cornel Galeș a murit înainte ca procesul să se încheie.

Citește și:

Veste șocantă! Cornel Galeș, fostul soț al Ileanei Ciuculete, A MURIT în urma unui accident de mașină! „Din păcate, s-a confirmat”

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri