Cristina Ich, schimbare neașteptată de look. Cum arată vedeta cu breton

Cristina Ich și-a surprins fanii cu o schimbare de look. Vedeta are acum breton, iar fotografia pe care a postat-o pentru a-și arăta noua înfățișare a adunat o mulțime de aprecieri.

Cristina Ich și-a surprins fanii cu o shcimbare de look

Profimedia & Instagram

Cristina Ich a postat o fotografie pe contul său de Instagram pentru a le arăta fanilor noua sa înfățișare: „New look” a scris Cristina Ich în dreptul fotografiei în care apare cu breton.

Fanii nu au ezitat să o complimenteze pe frumoasa Ich. Peste 109 mii de urmăritori i-au apreciat fotografia, iar printre urmăritorii care au complimentat-o s-a numărat și Alina Ceușan, colega ei de breaslă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Cristina Ich, cel mai bun influencer din România în 2020

Fostul model internațional Cristina Ich a fost votată ca cel mai bun influencer român din 2020. Diva în vârstă de 34 de ani a primit premiul „Romanian Social Media Star of 2020”.

Citește și: Cristina Ich dă de pământ cu vedetele operate. Ce mesaj le-a transmis aceasta

„Dacă îmi spunea cineva acum câțiva ani, că urmează să câștig la un moment dat un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată. Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ femeile, să le ambiționez și să le ofer încredere de sine, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată și iubită. Am simțit toată susținerea și dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulțumi îndeajuns. Odată cu acest premiu, am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit să vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu”, a declarat Cristina Ich.

Cristina Ich a obținut cel mai mare număr de voturi pentru cel mai bun influncer din România, în timp ce Alina Ceușean a fost pe locul al doilea, iar Bianca Adam, pe locul al treilea.

Christina Ich s-a născut în 1986, în Moldova și a fost model internanțional. Mulți fani au numit-o „Angelina Jolie de România”, datorită asemănării izbitoare.

Citește și: Cum arată Cristina Ich în costum de baie, după ce a născut. Mulți spun că e cea mai frumoasă femeie din România

Ce greutate și ce înălțime are Cristina Ich?

Cristina Ich este o femeie înaltă, aceasta are în jur de 1,76 m și arată impecabil la vârsta de 34 de ani. Aceasta a adus pe lume primul său copil pe nume Noah, cu Alex Pițurcă.

Citește și: Cum arăta Cristina Ich când era mică. Fostul model este acum cel mai bun influencer al anului

Cristina Ich este zodia săgetător și cântărește aproximativ 54 de kg, potrivit spuselor sale, în urmă cu ceva timp pe instastory. Aceasta a declarat că după ce a născut a slăbit 10 kg imediat.

Cristina Ich a apărut în social media în urma unor colaborări cu Bromania, care i-au sporit capitalul de imagine. Cei doi postau filmulețe haioase, denumite "vine-uri" și strângeau zeci de mii a vizualizări și aprecieri. În scurt timp, bruneta a ajuns la inima mai multor oameni datorită frumuseții ei, dar și a carismei.

În 2018 Cristina Ich a participat la concursul de dans „Ballando con le stelle” din Italia.

Ultimele știri