Antena Căutare

Cum a fost pozată Prințesa Anne când sicriul Reginei părăsea Balmoral. Singura fiică a Elisabetei o însoțește în ultima călătorie

Prințesa Anne a părut cuprinsă de emoții în timp ce se afla în cortegiul funeral al mamei sale, Regina Elisabeta. Sicriul monarhului a părăsit Castelul Balmoral, locul unde Majestatea Sa a murit, în cursul zilei de duminică, 11 septembrie 2022.

Prințesa Anne a părut cuprinsă de emoții în timp ce se afla în cortegiul funeral al mamei sale, Regina Elisabeta. Sicriul monarhului a părăsit Castelul Balmoral, locul unde Majestatea Sa a murit, în cursul zilei de duminică, 11 septembrie 2022

Getty Images & Profimedia

Anne, în vârstă de 72 de ani, trece prin momente grele. Doar ea și Charles al III-lea au fost alături de mama lor în ultimele clipe de viață, scrie presa din Marea Britanie. Iată că tot ea o va însoți pe regină în ultima sa călătorie.

Citește și: Primele declarații ale Prințului Harry despre pierderea bunicii lui, Regina Elisabeta. Ce a mărturisit îndurerat la Windsor

Prințesa Anne, singura fiică a Reginei Elisabeta, vizibil îndurerată de moartea mamei

Prințesa Anne s-a aflat în una dintre mașinile care mergeau în spatele dricului în care era sicriul Reginei Elisabeta a II-a. Îmbrăcată în negru, Anne a privit încruntată spre mulțimea care și-a luat ”rămas bun” de la cea care le-a fost regină timp de 70 de ani.

La un moment dat, fiica Reginei Elisabeta a II-a și-a îndreptat privirea spre fața mașinii care își continua drumul spre Edinburgh, parcă pregătită să ducă la final ultima călătorie a mamei sale.

Citește și: Nora preferată a Reginei Elisabeta, Sophie Wessex, îngenunchiată la propriu de moartea monarhului. Ce fel de relație au avut

Sute de omagii florale au fost lăsate la Balmoral, unde Regina Elisabeta s-a stins din viață în pace, la vârsta de 96 de ani, pe 8 septembrie 2022.

Sâmbătă, 10 septembrie, Prințesa Anne a petrecut timp cu ceilalți membri ai familiei sale, Prințesa Eugenie, Prințesa Beatrice, Prințul Edward, Sophie Wessex, Lady Louise Windsor, Zara Tindall, Peter Phillips și Prințul Andrew.

Regalii au fost fotografiați în drum spre o slujbă de rugăciune ținută la Crathie Kirk, lângă Castelul Balmoral, o capelă frecventată adesea de Majestatea Sa când își petrecea timpul în Scoția.

La întoarcere, familia a coborât din mașini chiar înainte de podul care duce spre castel. Ei au fost întâmpinați de o mulțime care i-a aplaudat.

Citește și: Mesajul emoționant al Prințului William în memoria Reginei Elisabeta. Cum și-a luat ”rămas bun” de la bunica lui

Soția pilotului Daniel Onoriu dezvăluie motivele din spatele divorțului. "Astea sunt scuze, motivele sunt altele&qu... Tzancă Uraganu va cere mai mulți bani la nunți. De ce își mărește tariful la evenimente...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x